Mit hozhat nekünk a 2022-es év?

2022.01.01

"Az új év benned kezdődik. Akkor, amikor te elindítod az új időszámítást. A tiédet. Évszámtól függetlenül. Mert hiába fordul a naptár, hiába mutatnak mást a számok, ha a múltban maradsz. Ha a holnap ugyanaz lesz, mint a tegnap volt. Félelmekkel, aggodalmakkal. Úgy forduljon a naptár, hogy te is vele fordulsz!" Csitáry-Hock Tamás

A felhők mögött mindig süt a nap, érdemesmögé nézni....

Mai nappal beléptünk a 2022-es év varázslatos világába. Varázslatos igen, mert úgy tűnik, ez az év olyan lesz, amilyenné mi magunk varázsoljuk (vagy nem..).

Évünk alap energiáját a Liliom lapja mutatja meg nekünk. Jelen van itt a belső vágyakozás, hogy a harmónia végre ismét belépjen az életünkbe, és 2021 sok feszítő és kibillentő energiája után végre ismét megvalósíthassuk a belső egyensúly állapotát életünkben. Ennek érdekében hajlamosak vagyunk az illúziók világába is elmerülni, hisz annyira szeretnénk már egy tiszta, és kiegyensúlyozott helyzetet megteremteni életünkben. Épp ezért, vagy talán ennek ellenére, érdemes felülvizsgálni eddigi életutunkat, meggyőződéseinket, hiedelemrendszerünket. Mi az, ami valóban megállja a helyét életünkben? Ami kiállta az idő próbáját, s még mindig van helye és aktualitása? S mi az a vágy, az az elképzelés, mely csupán illúziónak bizonyult? 

Ebbe a témakörbe bizony nagyon sok minden belefér: ahogy vélekedünk magunkról, s a világról egyaránt. Az elképzeléseink, melynek mentés alakítani szeretnénk életünket, s érdemes felülvizsgálni vágyainkat is. Melyek azok, amik őszinte, szívből jövő vágyak, s melyek azok, melyek megérettek a felülvizsgálatra, lévén, hogy minden valós alapot nélkülöznek, melyekre építhetnénk...?

S igen, van ennek a Liliom energiának egy másik vetülete: azok a vágyak, melyeket magunknak sem vallunk be, mélyen elnyomjuk őket valamilyen korlátozó hiedelmünk okán...

Ez a belső felülvizsgálat - ha kíméletlen őszinteséggel végezzük - megoldási lehetőségeket hozhat számunkra. S ezek lehetőségek túlmutatnak az eddigi lehetőségeinken. Olyan ez, mint egy vizsga, melyben nem osztályoznak, csupán annyit írnak a leckekönyvbe: "Magasabb osztályba léphet."

Ideje van most a (tovább) tanulásnak, karrierváltásnak is adott esetben. Ez a tanulás nem csak az iskolapad keretein belül valósulhat meg. Az önismeret, a spirituális tanulmányok is ebbe a témakörbe tartoznak. S ennek okán a baráti közösségek megtartó és segítő ereje is beléphet életünkbe.

Ami itt most kibontakoztatásra vár, az a befogadó, elfogadó és megtartó női energia. Amely biztonságot sugároz, s ebben a biztonságos, elfogadó és szeretetteljes közegben lehet kibontakozni. Megélni azokat a bennünk rejlő és kibontásra váró képességeket, készségeket, melyek céljaink eléréséhez szükségesek. De lehet ez a cél önmagában az is, hogy mindezt felfedezzük és kibontsuk magunkban.

Ahhoz, hogy mindezt megvalósítsuk, érdemes kicsit engedni mindannak a késztetésnek, érzésnek, mely szívünk mélyén lakozik. Úgyis fogalmazhatnék, hogy elérkezett az ideje annak, hogy meghalljuk szívünk szavát végre.

S megvizsgálni: mi az, amit mi szeretetnek gondolunk? Mennyire él bennünk az elfogadó és nyitott, befogadó minőség, vagy mennyire működtetjük még a szeretetnek vélt: akarom, enyém, kell nekem állapotokat magunkban? Nőknél jelenti ez a nőiség teljesebb megélését, kibontakoztatását magunkban. Férfiként pedig legalább megbarátkozni ezekkel a minőségekkel. Engedni, hogy szívünk is szót kérhessen magának életünkben.

Mennyire hagyjuk, hogy a veszteségtől, vagy bármitől való félelem, szorongás feleméssze energiáinkat? S ami még fontosabb, mennyire vagyunk tudatában annak, hogy ezeket (vagy bármilyen) programot működtetünk magunkban? Mert ugye túllépni valamin csak úgy lehetséges, ha tudatosítjuk magunkban annak létezését..... Ezeket a mintákat módosítva indulhat el belső fejlődésünk, mely fizikai szintű életünkben is meghozza a változásokat.

S mindez ebben az évben a párkapcsolati témák terén is ad nekünk rendezni valót. Kihűlt érzelmek, elhalt szerelmek mentén nem lehet kapcsolódni egymáshoz. Épp ezért helye van most mindannak, mely segíti a tisztázást. Ideje van foglalkozni régi kapcsolatainkkal, feleleveníteni tanulságokat, megfogalmazni konklúziókat és letenni neheztelést, elengedni haragot, fájdalmat és egyéb gúzsba kötő érzéseket. Mindazt, ami útját állhatja a továbblépésnek, ami elszívja energiánkat, apasztja életerőnket. Ami akadályt képez köztem és a testi-lelki egészségem között.

A lapok egyértelműen azt mutatják, hogy a bennünk és a környezetünkben jelen lévő lehúzó energiák olyan mértéket képesek ölteni, melyek már fizikai szintű problémákhoz is vezethetnek.

Sok minden lesz ebben az évben, ami "nem nyilvánvaló". Melyekre nem látunk rá, ugyanakkor nehézséget okozhat. S ebben nagy szerepe lesz a félrevezetésnek, őszintétlenségnek. Megnyilvánulhat ez többféleképpen. Önhazugságaink is csapdába ejtetnek ugyanúgy, mint ahogy a külvilágban megnyilvánuló félrevezetések és féligazságok is (és most finoman fogalmaztam).

Épp ezért elvonatkoztatva a külvilág őrületétől fókuszunk "bent" legyen a "kint" helyett. Megtartó, együttgondolkodó és érző közösségek erejét megízlelve lehetünk képesek utunkon maradni és céljainkat megvalósítani.

Kívánok Neked csodaszép évet, szeretettel: Györgyi

Éves elemzés-Útmutató egész évre

Egész éves elemzés folyamatosan kérhető. Az asztrológia is, mint ahogy a számmisztika is azt mondja, hogy a valódi éved születésnaptól születésnapig tart. Így mindenkinek születésnapja alapján érdemes kérni az éves elemzést, hogy a lehető legpontosabb információkhoz tudjunk hozzájutni.

 A lehetőségekről és megrendelésről az alábbi linken tudtok tájékozódni:

Mit adhat Neked az éves elemzés?