Mit adhat Neked az éves elemzés?

2020.11.25

"Megmutatom a lehetőségeidet, a korlátaid, hogy segítselek a fejlődésben és a szabad döntésben."

Hiszek a szabad akaratban és annak sorsformáló erejében. Amit ebben az éves kirakásban Neked adni tudok, az az előrelátás. 

Egész éves elemzés folyamatosan készíthető. Év közben születésnaptól születésnapig készítem az elemzéseket. Így minden hónapban azoknak van erre lehetőségük, akik az adott hónap szülöttei. Értelemszerűen januárban a januári születésnaposokat várom szeretettel, és így tovább....  

Ebben az elemzésben minden hónapra  adott egy energia mintázat, mely megmutatja, mik azok a lehetőségek, melyek mentén haladni érdemes. Megmutatja - amennyiben vannak - azokat a külső vagy belső gátakat, melyek akadályozhatják a továbblépést, haladást. Rámutathat - esetlegesen - konkrét eseményekre is, bár ennek az elemzésnek nem ez az elsődleges célja. 

Végül pedig készítek egy összegzést, melyben összefoglalom, mi a fő irány a következő évben, melyek a fejlődési pontok, mi az, amire fókuszálni érdemes. 

Ajándékként az éves elemzéshez kérhetsz egy párkapcsolati, vagy karrier elemzést.

Az elemzéshez az alábbi adatokra lesz szükségem: Név, születési dátum, lakhely. (nem szükséges pontos cím, csak ország és település). Ha esetleg fényképet is küldesz, azt megköszönöm. Nagyban segíti a munkámat.

A díjfizetés előre utalással történik, a megrendelés után küldöm a bankszámlaszámot.

Az elemzés elkészítése - kapacitás függvényében - 2-5 napot vesz igénybe.

Ha úgy érzed, itt az idő, az alábbi Megrendelőt kitöltve küld el nekem. 

Köszönöm a bizalmat.