Ti mondtátok

"Szívből ajánlom,mindenre kiterjedő, alapos elemzés"

Marika

"Egy győztes története: kb 1 hete kaptam meg az ajándék elemzést, ami mind mélységében, mind kiterjedésében felülmúlta minden várakozásomat. Azt gondoltam, hogy ripsz ropsz kapok egy kis áttekintést, és ennyi. Nem negatív felhanggal gondoltam..csak ez volt bennem. ...Ehhez képest...maximálisan az összes kérdésem, kételyem ki lett bogozva. Ránéztünk még egyéb kimenetelekre is. Úgyhogy a végére egy kérdésem sem maradt megválaszolatlanul, sőt ..arra is kaptam választ ami nekem eszembe sem jutott.És ezzel nincs vége.... utána 2-3 napra rá olyan aha élményeim voltak, és olyan csodásan összeálltak a dolgaim, olyan hitrendszereimre láttam rá, amit ennek az elemzésnem köszönhetek. ..szóval fantasztikus élmény volt előtte, közben és utána is. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, és ezt a csodás élményt, és ezt a tényleg számomra maximálisan kimerítő, mindenre kiterjedő elemzést."

Anita

"Nagyon kösznöm a munkádat. Én ezt egy csodaként élem meg"

Gabriella

"Köszönöm az egész éves támogató attitűdödet"

Krisztina


"Nem panaszkodni szeretnék vagy nyüglődni. Csupán szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy a Facebookon olvashatom az írásaidat. "Véletlenül" (sosem hittem a véletlenben és nem most fogom elkezdeni) találtam rá a Lenormand kisasszony útmutatásaira és kértem, hogy követhessem az oldalt. Nem rég (nagyjából 1 éve) kezdtem foglalkozni a Lenormand kártyával ezért is kerestem olyan közösséget, ahol ezen az úton fejlődhetek. Így bukkantam az oldalra. De amit kaptam, az sokkal több volt ennél. Szó szerint azokra a kérdésekre kapok választ folyamatosan amiket felteszek kérdéseket magamba. Betűről betűre pontosan. Szeretném ezt megköszönni! Nagyon hálás vagyok érte!" 

Dóra

"Nagyon hálás vagyok neked a kezelésekért! Annyi változás történt, érdekes inkább mind lelki változás. Valahogy más minden és sokkal jobb."  

Tímea

"Nagyon szépen köszönöm a részletes elemzést, és a sok-sok jó tanácsot!
Azt hiszem, legközelebb is hozzád fordulok majd! :)
Csodás napot! Anti"

Antal

"Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Egyébként ma kiálltam magamért, és erre nagyon büszke vagyok. Régen ezt nem tudtam volna megtenni."

Mónika

"Mit mondjak... profi vagy Györgyi..

Minden, amit mondasz a kártyákból, pontosan úgy lesz."

Zita