Programok

      Kiteljesedés a női létben          

A kimondott szó ereje 

Életünk alapja a kommunikáció. Akár szóban, akár jelek és gesztusok segítségével, de tudatosan és persze tudattalanul is próbáljuk elmondani egymásnak, amit szeretnénk. Ám sokszor elbeszélünk egymás mellett. Vagy azért mert nem merjük kimondani, vagy azért mert a másik nem érti meg. 

Ezer és egy tanfolyam van már arra, hogy mindezt megtanulhassuk, de a technikai tudáson túllétezik valami, amit úgy hívunk Torokcsakra. És ez az, ami alapvetően meghatározza, hogy a technikai tudásunkat mennyire vagyunk képesek anyagba önteni, hasznosítani. 

Ezen az estén ezzel foglalkozunk. A mélyére tekintünk az okoknak és okozatoknak. Megtisztítjuk a torokcsakrát és magunkat is mindazoktól a korlátoktól, melyek útját állják a nyílt, őszinte és szeretetteljes kommunikációnak. Az önkifejezésnek és a teremtő kreativitásnak.

A kimondott szó ereje

Anyagba gyúrt spiritualitás - Tanulócsoport

Egy belső tanuló/támogató csoport alakul most, mely annyira "belső", hogy a Nagy Szem számára is láthatatlan. Csak mi tudunk róla, akik benne vagyunk. Ennél fogva csatlakozni sem lehet csak úgy....

Mire van szükség ahhoz, hogy tagja lehess?

  • elszántságra a fejlődés útján
  • közös eszmeiségre, mint spiritualitás, ezotéria, önismeret

Itt jegyezném meg: hiszem, hogy az Univerzum bár végtelen, mégis egységes. Szóval mindegy, hogy az Angyalokhoz fohászkodsz, vagy Buddha a Te tanítód, mindannyian egyek vagyunk.

  • havi jelképes tagsági díj: 4.500,- Ft/hó

Az aktuális, havi témakört a linkre katintva tekintheted meg