Szolgáltatásaim

Energia gyógyítás 

Parapszichológusként kezeléseim mind fizikai, mind pedig lelki problémák esetén hatásosak. Betegségeik lelki okainak feltárása, kvantum gyógyítás, mentális szerv és sejtprogramozás, tudatalatti információk feltárása, lelki és energetikai blokkok oldása révén tudom segíteni a hozzám fordulókat.

Kezeléseim során az ember teljességére koncentrálok. Így az energetikai rendszer teljes egészét kezelem: az aurát, a csakrákat, meridiánokat is. 

Lehetőség van generációs minták megváltoztatására, melyekben őseid félelmeit, blokkjait élted eddig tovább. 

Karmikus kapcsolataink terheltsége feloldhatóvá válik, és életedet szabad döntések mentén alakíthatod tovább.Segítő beszélgetés

Alapvetően a coaching és az NLP eszközeit használom. 

Az NLP a Neuro-Lingvisztikus Programozás rövidítése. Arról szól, hogy mindannyian élhetünk olyan életet, amelyet szeretnénk, és mindannyian olyanok lehetünk, amilyenek szeretnénk lenni.

Az NLP a világ legeredményesebb emberi tulajdonságainak tudástára. Titka az, hogy mindannyian magunkban hordozzuk a siker összes kompetenciáját, amelyet az NLP hivatott előhozni és maradandóan működtetni.

Mi az, amit kaphatsz a közös munka során?Megszabadulhatsz azoktól a gátló tényezőktől, mely az átalakulásod, sikereid útjában állnak.

Feloldhatod belső dilemmáidat, konfliktusaidat

Megtapasztalhatod az önelfogadás élményét.

Együtt átírhatjuk azokat a korlátozó hiedelem rendszereket, melyek gátolnak a továbblépésben.

Felszínre hozhatjuk azokat a tulajdonságaidat - melyek már most ott szunnyadnak benned - melyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres, boldog életet élj.

Segíthetjük gyógyulásodat a lelki okok megszüntetésével.

Ne feledd, Te már most az vagy, akivé lenni akarsz!

DÍJSZABÁS


Életút és sorselemzés 

Mindenre kiterjedő, összegző elemzés

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, nem vagy a helyeden, és nem tudod, merre tovább. Az elemzéshez Lenormand kártyát hívom segítségül. Betekintünk a múltba, megnézzük, milyen a jelenlegi helyzet. Mi az amin érdemes változtatni. S ennek függvényében hogyan tudjuk alakítani jövőnket. Sorra vesszük a különböző életterületeket, feltérképezzük hol, miben van elakadás, és milyen megoldások, változtatási lehetőségek kínálkoznak.

Időtartam: 1-1,5 óra

10 000 Ft

Segítség probléma megoldásban

Konkrét probléma esetén egy rövidebb elemzés. Lehet az magánéleti, anyagi természetű, bármilyen. Az elemzést Lenormand kártya segítségével végzem. Nem jóslás. Az aktuális energiákat, lehetőségeket tárom fel, ami segíthet a döntésben, probléma megoldásban.

időtartam: 45 perc

6 500 Ft

Párkapcsolati elemzés 

A párkapcsolati elemzés során megnézzük az aktuális partner jelenlegi helyzetét is. A kapcsolat kimenetelének lehetséges módjait. A két fél hozzáállását a kapcsolathoz. Ilyenkor fény derül azokra a blokkokra, melyek gátolhatják a pozitív kimenetelt. Megnézzük milyen döntési lehetőségek kínálkoznak, és mi a folytatás, ha egyiket vagy másikat választjuk. Végül pedig kérünk egy tanácsot. Ez utóbbi nagyon sokat mondó, és konkrét.

Időtartam: 1 óra

8 000 Ft

Üzleti elemzés, tanácsadás

Ebben az elemzésben megnézzük a vállalkozás helyzetét, a szóban forgó üzlet 

lehetőségeit, esetlegesen felmerülő nehézségeket. Az üzleti partnerek hozzáállását. A szükséges változtatásokat, módosítások, melyek elősegíthetik az

üzlet, vagy vállalkozás sikerét. Sok múlik a vezetőn, így azt is megvizsgáljuk, hogy a vezető(k), vagy tulajdonosok részéről mi lenne a megfelelő hozzáállás. Számba vesszük a konkurrenseket.

Időtatam: 1 óra

10 000 Ft

Éves elemzés 

Egész évre vonatkozó írásos elemzés, havi szintű bontásban, 

egy összegzéssel. Írásos formában is elérhető, de személyesen vagy online is kérhető.

15 000 Ft

Negyedéves előrejelzés 

Ebben az előrejelzésben a kártya által mutatott események mellett leginkább arra fókuszálunk, hogy az elkövetkező időszakban mi az, ami megoldandó feladat számunkra. Melyek azok pontok, ahol ha korrigálunk, életünk sokkal jobb irányban halad tovább. Egyfajta tükör ez, mely a szeretteljes elfogadáson keresztül tárja elénk azokat a témákat, ahol változni, változtatni szükséges.

12 000 Ft

Havi előrejelzés

Lényegileg megegyezik a negyedéves elemzéssel, mindössze ez egy hónapra készül, és heti bontásban nézzük meg részletesebben az energiákat, események, megfejlődni valókat.

Elérhető írásos formában is, de természetesen személyesen vagy online beszélgetés keretein belül is működik.

9 000 Ft

Energetikai gyógyítás

időtartam: 1-1,5 óra

10 000 Ft

Segítő beszélgetés

időtartam: 1-1,5 óra

10 000 Ft