Rólam 

Szeretettel köszöntelek!

Korek Györgyi vagyok, parapszichológus, NLP Master Practitioner, Coach

A természetgyógyászattal immár 30 éve, hogy találkoztam. Akkoriban ez még kuriózumnak számított, mint ahogy a teljes kiőrlésű gabona is... így a karcagi malomba jártunk, ha barna rizst akartunk enni. Tudom, ez most mosolyra késztet, de hidd el, nem oly rég még így volt.

Mai napig hálás vagyok mestereimnek: Vadnai Zsoltnak és Ferencsik Istvánnak.

Aztán egyre inkább kezdtem érezni, hogy bár ez nagyon jó, mégis valami hiányzik. Így találkoztam a homeopátiával, mely azóta is egy csoda számomra.

Majd 2002-ben találkoztan Szabó Kati nénivel és a parapszichológiával. 2004-ben végeztem a Metafizikai és Szellemtudományi Akadémián, mint parapszichológus. Az a megtisztelteés ért, hogy utána még évekig taníthattam az iskolában, itthon és külhoni magyarokat Felvidéken és Erdélyben egyaránt. Iskolája azóta méltán jó hírű, képzései OKJ-s képzések lettek. Megtanulhattam tőle meglátni a "láthatatlant", érezni a másik embert, és segíteni. 

Egy idő után, mégis hiányérzetem támadt. Úgy éreztem, sok emberhez nem tudok szólni, akiket nem érintenek meg a láthatatlan világok. Láss csodát, utamba akadt az NLP fantasztikus, magával ragadó világa. Megtapasztalhattam az ember nagyszerűségét, és azt ahogyan változni, változtatni képes. A coaching mindezt keretbe alkotta. 

Ha kérdésed lenne, keress bizalommal.