Újhold a Kos jegyében 2021.04.12.

2021.04.11

"Aki egyszer már veszített, úgy igazán, vérre menően, az nem könnyen kockáztat újra. Aki egyszer már adott, mindenestül, önmagából egy jókora darabot, az nem tékozol újra....... Ha elmentél már a legmélyebb mélységbe, rá kell jönnöd, hogy hit nélkül nem térhetsz vissza. Visszatalálhatsz magadhoz, önmagadon keresztül, de egy másik útvonalon, mint addig. Utólag hálás lehetsz veszteségeidért, hogy eljuttattak egy kevésbé szemfényvesztő valósághoz, azaz "a valósághoz". Igen, igen, sorsunk van, feladatunk van. A bánattal is." Tisza Kata

A mostani Újhold a reményteljes lehetőséget hozhatja el számunkra. Bár most úgy érezhetjük, hogy a helyzet reménytelen, de ha nyitottak vagyunk az ég üzeneteire, s engedjük magunkat vezetni úgy, hogy nem nézzük, merre visz az út, jó irányba terelnek bennünket. Egy harmonikusabb, örömtelibb létezés irányába.

Lehetőségünk van most átminősíteni mindazt, ami eddig történt, azáltal, hogy magasabb szemszögből tekintünk rá.

"Madártávlatból" minden más értelmet nyer. Felébredhet bennünk a bölcs, mely tisztánlátásával (más) értelmet ad minden eseménynek, történésnek, még a legvacakabbnak is. Magasabb összefüggések tárulhatnak fel lelki szemeink előtt, mely segít a tovább lépésben, az új utak megtalálásában, a döntésben.

Egyszerűen "csak" szavazzunk bizalmat önmagunknak, mert képesek vagyunk rá, mert ugye tudjuk, hogy képesek vagyunk rá!? S engedjük át most a kormányt annak a rendező elvnek, mely azokat az energia minőségeket hordozza, ami a lehető legjobb megoldásokat tartogatja számunkra életünk mostani felvonásában.

Levetve az álarcokat, félretéve a manírokat, sikeres időszak várhat ránk.

Érdemes most kilépni abból a bezártságból, melyet mi szabtunk ki saját magunkra. Cellánk kulcsa a mi kezünkben van. Szükség volt a befelé fordulásra, az újragondolásra, és az átértékelésre. Ám most elérkezett az idő. Megnyilvánulni, teremteni, hatni. Tisztán, őszintén, bizalommal.

Ha ezeket az energiákat hordozzuk magunkban, nincs mitől félni: hasonló rezonanciával találkozunk majd.

A lezárás és az új kezdet új szemléletet és új irányokat követel tőlünk. Ha ezeket szeretnénk megtalálni, ajánlatos a közeledés önmagunkhoz. Rendet tenni a belső káoszban, és a harmóniát megteremteni.

Az út végén megpihenve, annak tanulságait felhasználva bölcsebben indulni tovább.

Szeretettel: Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.