Újhold a Halak jegyében... aminek jönnie kell, hadd jöjjön, aminek mennie kell, hadd menjen!

2021.03.12

"Vannak olyan komfortzónán kívüli helyek, amelyek meghódításához egyáltalán nem fűlik a fogunk, de a lelkünk mélyén tudjuk, hogy ha teljes életet akarunk élni, ezt az utat úgysem spórolhatjuk meg." Al Ghaoui Hesna

Ez az újhold most a legmélyebb érzéseink fókuszában telik. Azon érzéseink kerülnek most előtérbe, melyek lelkünk mélyén szunnyadnak, akár azért, mert oda száműztük őket; akár azért, mert most érkezett el az idő, hogy felszínre törjenek, évezredes álmukból.

Mint amikor a kerekes kút mélyéről húzod fel a vizet....., az első mozdulatok a legnehezebbek, és ahogy emelkedik a vízzel (érzésekkel) telt vödör, egyre könnyebbé válik. Ami eddig rejtve volt, az most megmutatkozik. Őszintén, tisztán, mert ez a záloga a megújulásnak. Ideje van annak, hogy végre siker koronázza az elmúlt hetek-hónapok erőfeszítéseit, melyet - jó esetben - önmagad fejlődésére fordítottál.

Kapcsolatainkat eddig a titkolózás, a ki nem mondott dolgok - melyeket talán még magunk elől is titkoltunk - terhelték. Amikor ugyan nem hazudunk, csak épp nem mondunk el bizonyos dolgokat, mert így - kizárólag rövidtávon - könnyebb.... - nek tűnik.

Az élet azonban furfangos, és képes olyan helyzeteket teremteni, melyben a megoldást a tisztázás adja. Amikor ki kell mondani, el kell mondani...., mert ezeknek a titkoknak súlya van. Lehet egy cementes zsákkal a vállunkon élni az életet, csak nem érdemes. S amikor végre letesszük, a megkönnyebbülés édes érzése mellett végre rájövünk, mennyivel tisztább és könnyebb így az élet, és hogy csak így érdemes.

Ami most erősen ajánlott, az a közeledés. Önmagunk belső tartalmaihoz és egymáshoz egyaránt. Választani egy tudatosabb életet, melyben a szemléletváltás, a transzformáció nem elkerülhető..., és dönteni, hogy mit is akarunk valójában? Vállalni, hogy rendezzük egymással a tisztázatlan dolgainkat, elvarrjuk az elvarratlan szálakat. Kilépünk a magunk építtette falaink mögül, mert bár eleinte kényelmesnek tűntek, de most már bölcsen rálátunk arra, hogy bezárnak és akadályoznak. Igen.., a falakat lebontani, vagy legalább egy ajtót beépíteni, hogy kitekinthessünk a világra..., és megláthatjuk, hogy mi minden elől zártuk el magunkat, falaink vélt "biztonságában".

A lapok most azt mutatják, a döntés, az elindulás nehezített.

Épp ezért megkérdeztem, mit tegyünk, hogy elindulni, dönteni tudjunk?

..és a válasz végtelen egyszerű ámde nagyszerű:

Engedd el az agyalást, ne bonyolítsd túl a dolgokat. Egyszerűen csak indulj el vágyaid irányába. Talán vannak még benned félelmek, de ezek leginkább egy szeretetteljes kapcsolatban tudnak feloldódni, amikor megtapasztalhatod, hogy szeretnek és elfogadnak.

Ha szeretnél útmutatást, elindulni a fejlődés útján, feloldani az elakadásaidat, várlak szeretettel!  

Szeretettel ölellek Benneteket: Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.