Telihold a Skorpió jegyében 04.27.

2021.04.26

A főnix gyönyörű vörös-arany tollazatú hím madár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopoliszban, a "nap városában".

A mostani Telihold a skorpió jegyében jön létre, s egyben szuperhold is. Ez egy egyszerű csillagászati jelenség, melyben a Hold keringési pályáján a legközelebb kerül a Földhöz. Ha felpillantunk az égre, ilyenkor nagyobbnak, fényesebbnek láthatjuk, és színét is másnak érzékeljük, kicsit rózsaszínes árnyalata van. A skorpió energiákkal átszőtt szuperhold alaposan felkavarja az állóvizet, ugyanakkor lehetőséget is tartogat számunkra.

Eljött az ideje annak, hogy ráébredjünk, milyen illúziókkal is tápláljuk lelkünket? Melyek azok a rózsaszín függönyök, amiket itt az ideje félre rántani, s kitekinteni a valóság mezejére. ...hogy a rózsaszín függöny, melyet vágyainkból és csapongó gondolatainkból szőttünk,- hogy elfedjük vele mindazt, melyet meglátni oly kényelmetlen - , nem szolgálja fejlődésünket. Észrevenni, hogy egy bennünk élő vágy mikor teremtő erejű, s mikor válik csapdává, melybe belerántjuk magunkat? Ez legtöbbször nem egy bevillanás szerű "aha élmény" - bár ez sem kizárt - , sokkal inkább egy folyamat, mely már egy ideje zajlik lelkünk legbelső terében.

 

A tiszta, őszinte létezés nem egyenlő a naivitással, hiszékenységgel. Van az úgy, hogy annyira vágyunk valamire, hogy el akarjuk hinni, s felépítjük légvárainkat.

A veszteségtől való félelmünkben a valóságot bezártuk lelkünk legmélyebb zugába, s nem vettük észre azokat az apró jeleket, melyek üzentek nekünk. ... hogy bár a kitartás és az elköteleződés üdvös, de ha valaminek itt az ideje, az lágyan, akadálytalanul áramlik az életedben. S a nehezítettség jelezheti azt is, hogy bizonyos dolgok nem időszerűek, vagy még nincs helyük az életedben. ....hogy nem elég, ha én készen állok, a másiknak, a többieknek is meg kell érkeznie ebbe az állapotba.

És most elérkezett az idő, hogy elhúzzuk a függönyt, lebontsuk légváraink falait és kitekintsünk a világra. Meglátva benne mindazon lehetőségeket, melyeket ez idáig nem vettünk észre.

Ebben az energia térben megadatik nekünk a rálátás képessége. A tévutainkra, a megmerevedett helyzetekre, melyek félrevezettek bennünket, s vágyainkhoz, illúzióinkhoz való ragaszkodásunkban hagytuk, hogy mindez megtörténjen.

S ahogy kitisztul mindez benned, úgy növekszik erőd, elszántságod is.

Olyan ez, mint a Főnix madár, mely saját hamvaiból születik újjá. Ez a Telihold most az újjászületés energiáját hozhatja el számunkra, az újjászületés élményét, ha hajlandóak vagyunk meggyújtani azt a tüzet, mely elhamvasztja mindazt, ami már nem szolgál bennünket.

Látod, ez a szuperhold olyan rózsaszínes, de nem az, csak annak látszik!

Szeretettel, Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.