Telihold a Rák jegyében

2022.01.17

"Az emberek megértésre vágynak leginkább. Hogy valaki értse őket, hogy ők maguk is érthessék magukat a rendszerben. Ez a megértés magyarázza aztán a teljes identitást, a létezés alapját. Megnyugvást hoz, elfogadást intellektuálisan, átölelést érzelmi szinten. A belső lény felébred a hosszú álomból, kijön a fényre, és hunyorogva, de lépkedni kezd a saját lábán." Tisza Kata

(Pár)kapcsolataink hálójában....

A megoldásokból fakadó új kezdetek lehetőségére hívja fel figyelmünket a január 18.-án, 0:48 perckor bepontosuló Újhold a rák jegyében.

Kezünkben az a bizonyos kulcs, mely a megfelelő zárba helyezve megnyithatja előttünk egy új életciklus lehetőségét. Most már csak a zárat kell(ene) megtalálni, melybe beillik....

A mai újhold alapvetően aktuális párkapcsolati témáink köré szövődik, és a régi és az új közötti választás lehetőségét csillantja meg előttünk.

A meglévő, vagy a múltból felbukkanó, újonnan éledő kapcsolatok és az új kezdetek dilemmája látszik most kirajzolódni.

Talán még szeretnénk azt hinni, hogy mély lelki beszélgetések megoldást hozhatnak, de mindez csupán illúzió, és vágyaink által kreált csapda.

Sem kiutat, sem változást nem fog hozni, mindössze a "de legalább megpróbáltuk" konklúzióját..... Biztonságos dolognak tűnhet a múlt nosztalgikus emlékeiben elmerülni, és talán túl sok erőt kíván tőlünk a megújulás, a továbblépés.... de minél tovább tartózkodunk ebben a helyzetben, annál több nehézséggel találjuk szemben magunkat.

A megbocsájtáson keresztül képesek leszünk elbúcsúzni a múlt - talán túldimezionált, és megszépített - emlékeitől, lehetőséget adva ezzel magunknak a továbblépésre.

Ezzel mintegy lehetőséget adunk magunknak a valódi lélekkapcsolódásra, és a szívből megélt intimitásra.

Azoknak, akik jelenleg kapcsolatban vannak, megmutathatja ez a Telihold, hol bújnak meg még "szőnyeg alá söpört" és mosásra váró szennyesek... csak azért, hogy a kapcsolat tovább mélyülhessen és magasabb szintű tartalmakkal telítődhessen.

Kívánom Nektek a bátor döntés és megújulás csodáját...

Szeretettel: Györgyi

Ez egy általános elemzés, mely lehet, hogy rezonál veled, á az is lehetséges, hogy nem annyira, mint szeretnéd. Amennyiben személyre szóló elemzést szeretnél, melyben Te magad vagy a fókusz, keress bátran elérhetőségeim bármelyikén.