Telihold a Mérleg jegyében 03.28.

2021.03.26

"A fény harcosai vagyunk. A bennünk lakozó szeretet és akarat erejével meg tudjuk változtatni a sorsunkat, és sok más ember sorsát." Paulo Coelho

A mostani telihold idején a Hold a mérleg jegyében jár. A mérleg jegyében nagy hangsúlyt kap az egyensúlyra törekvés, ugyanakkor a döntésképtelenség is megjelenhet. Uralkodó bolygója a Vénusz, mely a harmóniát, örömet, szépséget és a szerelmet is megtestesíti.

A mostani teliholdunk fő témája egy olyan lassú, alattomos energia, mely képes mélyen beleásni magát lelkünkbe, és olyan szenvedésprogramokat generálni, mely aztán észrevétlenül felőrölnek bennünket. Mint a kisegér, mely befurakodik az éléskamrába, és szép lassan apasztja annak tartalmát. Apránként, alig észrevehetően, és mire felocsúdunk, kiürült a kamra....

Nos, ez történik most is: úgy vesz körbe minket a félelem érzése, a veszteség tudat, hogy észre sem vesszük. Fokozatosan lengi be az étert (már egy jó ideje), s ha nem vagyunk elég éberek és tudatosak, szépen felöltjük magunkra, mint egy "ünneplő ruhát", de ő nem éri be ennyivel. Amikor beengedtük energiaterünkbe, tovább furakodik. Beeszi magát a lelkünkbe, s mint egy számítógépes vírus, amolyan keményebb "trójai-fajta", szép lassan összeomlasztja a winchester-ünket. 


Hogyan teszi mindezt? Felőrli az idegeket, elhomályosítja tisztán látásunkat, mindaddig, míg végül mi magunk találunk rá önigazolást. Szóval, kérlek, ne higgy el bármit, csak mert olyan hihető....

Energiáink apadóban, optimizmusunk, hitünk fogyóban, de végre itt a tavasz, a levegőben lassan szétárad a virágok illata, a nap melegíti arcunkat. 

S most, ebben a tavaszi megújuló energiában lehetőségünk van mindezt átminősíteni. S ebben az átváltoztatásban nincs semmi varázslat. Ami viszont van benne, az a tiszta érzések, az őszinte egymás felé fordulás. Kiegyensúlyozni a befogadó és teremtő energiákat, áramoltatni azokat magunkban és egymás felé egyaránt.

Hogyan is tehetjük meg mindezt?

Itt az ideje felismerni és elfogadni végre, hogy az Univerzum titkainak csak egy kis szeletét bízza ránk, mindig épp annyit, aminek befogadására képesek vagyunk. S így történik ez anyagi világunkban is. Kiegyensúlyozottságunk, belső harmóniánk nyitja, hogy mindig minden pillanatban tudatában vagyunk annak, hogy a világról csupán rész információink vannak. S döntéseinket is ezek alapján hozzuk meg. Itt az ideje - bár mindennek tudói sosem leszünk - másképp tekinteni a világra, s mindarra, ami velünk történik. Kialakítva egy másfajta nézőpontot, lehetőségünk lesz lelkünk mélyén megbúvó - vagy oda száműzött - tiszta érzéseinket engedni felszínre törni, búcsút intve az aggódásnak, a túlagyalásnak, hezitálásnak, és minden efféle elbizonytalanító érzésnek.

Ne azt lásd, amit látni akarsz, vagy láttatni akarnak veled, és legfőképp ne azt lásd, amit a tapasztalataidból szőtt hiedelemrendszereid hitetnek el veled.

"A fény harcosa tudja, hogy szívének csöndjében egyfajta rend rejtőzik, amely utat mutat neki." Paulo Coelho

Jelen helyzetben van időnk és lehetőségünk a befelé tekintésre, az átkeretezésre. S legfőképp egy józan ítélőképesség szülte elfogulatlan nézőpont kialakítására.

Ami ebben vezérfonal lehet számunkra, az nem más, mint megvizsgálni: az adott dolog milyen energiaminőséget hordoz? S ennek megfelelően gyümölcse érett, tiszta, avagy férges és rohadt?

Kapcsolódásaink is ennek megfelelően alakulnak majd, életünk minden területén. Mondom MINDEN területén.

Ideje van a tiszta kommunikációnak, az elköteleződésnek, a baráti segítségnek, a tiszta szándékkal átitatott érzéseknek és cselekedeteknek. És ideje van annak is, hogy minden, ami nem ezeket az értékeket hordozza, most szép lassan kihajózik életedből.

Lehet, nem megy ez egyik pillanatról a másikra, s kell még egy kis idő mindehhez, kell még egy kicsit erősödnünk lelki szinten, de a sikerhez minden adott.

Csodás felismeréseket és megtapasztalásokat kívánok Nektek! Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.