Szerelem újratöltve....

2022.01.12

Jelen időkben talán semmi sem fontosabb a gondolati és érzelmi nagytakarításnál. Mutatják ezt jól a csillagos égen a bolygóállások is. November óta a Vénusz a Bak jegyében jár és jó ideig hátráló mozgásban halad. Ez idő alatt lehet kapcsolataink tekintetében kicserélni a kakis pelenkákat, sokaknak megadatik a szobatisztaság is, és az ünneplő ruha....


Ma arról kérdeztem a kártyákat, hogy mi a teendőnk, és lehetőségünk kapcsolati téren ebben az időszakban?

Jelen helyzet azt mutatja, eljött az ideje, hogy a fájdalmas, és megterhelő kapcsolatok helyét felváltsák a szeretetben bővelkedő kapcsolódások. Melyek beteljesedést adnak szenvedés helyett. Ehhez azonban szükséges az eddigi, rétesként nyúló és lehúzó kapcsolatainktól búcsút venni. Karmikus ciklusokat lezárni. Ez leginkább úgy lehetséges, ha gondolataink fókuszát a lehetőségek felé fordítjuk, a múltban való elmerülés helyett.

Azok a megkövesedett családi minták, és bebörtönző, hamis biztonságérzetek, melyek inkább gátoltak, mint segítettek, talán már a múltba helyeződtek. Átértékeltük a viszonyokat, nézőpontokat, és a gyógyulás útjára léphettünk.

S elkezdődhet egy új szakasza az életünknek, melyben elvágjuk azokat a szálakat is, melyek a szeretet nevében nyomták ki a szuszt belőlünk, s telepedtek ránk, felfalva életerőnk jó részét.

Ez a folyamat még most is zajlik, légy hát éber azokra az állapotokra, melyekben az energiaáramlás nem kiegyensúlyozott, s lelked rádiója csak adás üzemmódban dolgozik, mert nincs, mi elérkezzen hozzá a másik oldalról...

Tovább menni csak tiszta energiákkal és egyértelmű, tiszta helyzetekben lehetséges. Tudom, hogy a szürkének van vagy ötven árnyalata, de itt most nincs szürke... csak fekete és fehér.

Mindehhez nem árt, sőt kifejezetten szükséges a gondolati nagytakarítás. Vajon a családi kötelékek biztonságot, menedéket adó kikötők, vagy börtönbe záró, társas magányban tengődő létfirkák?

Ezeket újragondolva, átcímkézve és egy más keretrendszerbe helyezve leszünk képesek új irányt adni kapcsolatainknak.

És igen, ahol a változás szele fújdogál, vagy épp süvít - kinek hogy - ott döntéseket szükséges meghozni. Újra és újra felbukkanó ex-ek nosztalgikus és intim emlékein kell megnyomni a delete gombot, lelki pressziók szálait határozottan elvágni és új tiszta energiával felvértezve magunkat haladni tovább.

Ahol esélye van a kölcsönösen támogató, szerelem szálainál mélyebbre nyúló élet és sorsközösség létrejöttének.

Csapjatok bele, csak bátran! Szeretettel, Györgyi