Mit üzen nekünk a mai Nyilas Újhold?

2020.12.14

"Izgalmas a mai napfogyatkozásos Nyilas Újhold, mivel a Merkúron és a Ras Alhague-n jön létre. Ez az állócsillag a Kígyótartó alfa csillaga, a karmikus sebek legfontosabb gyógyulóhelye, s a napfogyatkozás során a Hold (lélek) eltakarja a Napot (tudat), ami azt sugallja, a gyógyulást lélekszintről érdemes elindítani. Az Újhold indítóerejét megtámogatja a Nyilas jövőorientált, lelkes energiamintázata, nem véletlen, hogy a karmaasztrológiában ezt az Újholdat tartjuk a legpotensebbnek." Griga Zsuzsa karmaasztrológus

Na de nézzük, mit üzen nekünk evvel kapcsolatban Lenormand kisasszony....?

A múltban elindult egy átalakulási folyamat. Egyfajta transzformáció, melyben jelen van az elkötelezettség, a kitartás. Célja pedig nem más, mint a befogadó, női energiák újraélesztése. Hisz jelenleg ezek azok az energiaminőségek, melyek fejlődésünket legjobban szolgálják. Elfogadása egy élethelyzetnek, történéseknek, eseményeknek, akár a jelenben, akár a múltban. S az elfogadáson keresztül történő átalakításnak, melyek megérlelik bennünk az új nézőpontokat, szemléletmódokat.

A jelenben már erős bennünk a vágy egy új, tiszta és harmonikus állapotban létezésre, de úgy tűnik, ehhez még egy kis idő szükséges.

Talán úgy gondoljuk, hogy túl vagyunk ezen a folyamaton, és hamarosan megérkezik életünkbe a harmónia, de szükséges még egy kis türelem, kitartás. Fontos lenne elengedni a türelmetlenséget, a túlzott agyalást, és csak hagyni folyni a dolgokat, eseményeket a maga medrében.

Még egy kicsit visszatekinthetünk a múltba, csak azért, hogy most már külső szemlélőként ráláthassunk az eddigi történések okaira, és megbizonyosodhassunk arról, hogy mindezt már magunk mögött hagytuk. Mindeközben pedig merjünk érezni, álmodozni is kicsinykét, és engedjük, hogy álmaink és vágyaink a jelenben alakítsák a jövőt.

Azt az ígéretes jövőt, mely sokaknak hamarosan kézzelfoghatóvá válik. Egyetlen dolog képes mindebbe "belerondítani", és az Te magad vagy: a türelmetlenségeddel, elméd háborgó gondolataival. Inkább koncentrálj erre a jövőképre és szíved vágyait fogalmazd meg, mond ki hangosan. Teremts a szív és a kimondott szavak szintjén egyszerre.

Csodaszép napot kívánok Nektek! Györgyi