Mit hozhat nekünk az Újhold energiája?

2021.01.11

Az Újhold mindig alkalmas az új kezdetekre. Ilyenkor a Hold ciklusával összhangban tudunk növekedni vágyainkban, érzelmeinkben, célkitűzésink megvalósításában.

Az égi bolygóállások is támogatják most ezt a folyamatot, és segítik a transzformációt, mely tulajdonképpen az egész évünket végigkíséri.

A mostani energia térben elérkezett az idő bizonyos döntések meghozatalára. Sokan bizonyára jó ideje dédelgetitek magatokban azokat a dolgokat, melyekre szívből vágytok. "Titkos" vágyak, tervek ezek, melyeket tán még magatoknak sem mertetek igazán megfogalmazni.... ha megengeded magadnak, hogy szíved vágyát követed, akkor most itt az ideje a döntésnek, elindulásnak.

Az a befelé fordulás, visszavonultság, mely eddig csak növelte benned a kételyeket és bizonytalanságokat, elhagyhatóvá olvadnak. A nehézségek arra valók, hogy megoldjuk őket, nem pedig azért vannak, hogy "jókat" rágódjunk rajtuk. A transzformáció is egy lehetséges megoldás, ne feledd.... mert minden helyzet hasznos lehet számodra. Megtanulhatsz belőle örökérvényű dolgokat a tapasztaláson keresztül és hasznossá teheted magad számára. A transzformáció lapja fejjel lefelé áll, s ez nem mást jelent, mint hogy érdemes erre jobban fókuszálni. Talán nehezebben boldogulunk vele.

Ami most megvalósításra vár: megválni álarcainktól, önmagunkat adni, vállalni kapcsolódásainkban. Ez fordulatot hozhat életünkben, és azok a régóta vágyott dolgok, melyek eleddig "tiltott gyümölcsnek" számítottak, most lágyan az ölünkbe pottyanhatnak....

Szóval hajrá.... csak bátran!

Szeretettel: Györgyi