Mire tanított minket a múlt év, és melyek lesznek az idei év megoldandó feladatai?

2021.01.01

 Így az Újév első napján az alábbi kérdéseket teszem fel, és Lenormand kisasszony segítségével válaszolok rá...

  • Mire tanított a 2020.-as év?
  • Mi segített a problémák megoldásában?
  • Melyek lesznek a 2021.-es év legfőbb feladatai?
  • Milyen nehézségeken tudsz átlépni ebben évben?
  • Mi segíthet ebben Neked?
  • Mi az, ami megvalósításra vár ebben az évben?

Mire tanított a 2020.-as év?

Elsősorban arra, hogy a racionális, "bal agyféltekés", kiáradó, férfias minőségből kilépve induljunk el végre a lélek útján, bármennyire is kockázatosnak érezzük. Változást az hozhat életünkbe, ha végre letesszük álarcainkat, szerepeinket. Ez sokaknak egy nagyon radikális lépés, és sok idő. A Fa lapján látható a Kabbala életfája, mely dimenzió szinteket jelöl, a hozzá tartozó bolygókkal. Az összeköttetések a közöttük lévő utat, kapcsolatot jelöli. Bejárni ezeket az utakat a lelki-spirituális fejlődés záloga.

Mi segített a problémák megoldásában? 

Ha a tavalyi évben hajlandóak voltunk felülvizsgálni, górcső alá helyezni kapcsolatainkat és egy más nézőpontból tekinteni rájuk, az érzelmi szinten meghozhatta a belső gazdagságot. Vágyaink beteljesedését. Ami mindezt gátolhatta, az azok a gondolati csapdák, melyeket korlátozó hitrendszereink várából építünk magunknak. Ez egyben az idei év feladata is: ezektől megszabadulni. Nem tudjuk kitörölni, de átkeretezni, más kontextusba helyezni, és pozitív hitrendszerekké alakítani bizony képesek vagyunk. A nehézséget ebben a folyamatban lelkünk mélyén rejlő sérülések, elmúlt életeink és jelen életünk történéseinek negatív energia lenyomatai jelentik. Ezen érdemes idén tovább dolgozni. Anyagi szinten sokunk életében megjelenthettek anyagi nehézségek, melyek sorsszerű események. Ez azt jelzi, hogy a pénzzel, bőséggel kapcsolatos hitrendszereinken szükséges csiszolni. 

Melyek lesznek a 2021.-es év legfőbb feladatai?

Ebben az esztendőben döntések szükségesek, nem csak párkapcsolati kérdésekben, hanem vállalkozás, üzleti társulás témában is, úgy látom, sokan már fontolgatják ezt egy ideje. Az elköteleződés témáját nem ússzuk meg.

Lelki síkon itt az ideje a rendrakásnak. Mégpedig úgy, hogy a felszín mögé nézve meglátjuk azokat a lelki folyamatainkat, melyeket ez idáig nem vettünk észre. Ez komoly belső munkát, önreflexiót igényel. Ugyanakkor ez segít bennünket abban, hogy az eddig feje tetejére állított kommunikációnkat új irányba tereljük. ...mert ugye tudjuk, hogy a kommunikációnkban soha nem az objektív valóságra reagálunk...? Ami meghatároz minket, az az a belső valóság, melyet mi magunk alakítottunk ki. Ha változik a belső valóságunk, változnak a dolgok körülöttünk.

Amit mindezért fizikai síkon megtehetünk, az egy belső transzformáció, mely úgy tűnik sokak számára meg is valósulhat. Gondolok itt elsősorban arra, hogy elhatározásunkat tettek kövessék. ...és leginkább nem elméleti tanfolyamok formájában, hanem kezdjünk el dolgozni....dolgozni valakivel azon, hogy a változás bennünk valóban megtörténjen. Nagyon sok hiteles segítő és jó módszer létezik. Ugyan nem látjuk, mi lesz a végeredmény, amikor neki vágunk, de mire a végére érünk, sok mindent megtudunk majd magunkról, még több mindent másképp látunk, és képesek leszünk magasabb/más szemszögből tekinteni dolgainkra és a világra. Kedvesek, hajrááááá!!!! 

Milyen nehézségeken tudsz átlépni ebben az évben?

Olyan karmikus feladatok megoldására van most lehetőség, melyekre még nincs rálátásod. "Aha" élményekkel és felismerésekkel, tisztázásokkal gazdagodhatsz, melyek által képes leszel kimondani, megmondani mindazt, amit eddig inkább elhallgattál.

Sok kapcsolati probléma végére kerül pont az idén, hál'Istennek. Mégpedig úgy, hogy mindaz, ami eddig a férfi oldalon nem volt tudatos, most azzá válik. Uraim, sok felismeréssel gazdagít idén Benneteket az élet!

Idén fontosak lesznek a gyökereink, a családi minták, melyek feltárásra várnak. Ez segít bennünket abban, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Anyagi szinten ingatlannal kapcsolatos kérdések oldódhatnak meg.

Mi segít ebben Neked? 

Be kell valljam, magam is meglepődtem, mennyire konkrét válasz érkezett.... Szóval, egy hűséges és bölcs barát, aki segít Neked lelked labirintusában rendet tenni, belső félelmeidet eloldani. Aki, mint a bölcs fehér bagoly, a sötétben is tisztán lát. Egy támogató férfi energia, aki utat mutathat és segít azon elindulni. És végül pedig Te magad. Azzal hogy a lelked mélyéről felhozod kincseidet, s az önmarcangolás, túlagyalás érzésein túllépve a létezésnek egy magasabb minőségébe lépsz át.

Mi az, ami megvalósításra vár ebben az évben? 

Itt az idő, hogy meghozz bizonyos döntéseket, melyek szükségesek kiteljesedésedhez.

Itt az ideje, hogy beleállj végre az erődbe, ne félj... mert erősebb vagy, mint gondolnád! S használd ezt erőt megfelelően: mások segítésében, felelősséggel. ..mert ez az erő lehet túlzó, elnyomó is. Ha alázattal, bölcsen használod, sokak segítségére lehetsz vele. Lesznek, akik idén hivatásként gyakorolják majd a segítő foglalkozást.

Merd megmutatni magad, az égiek mutatják az utat.

Továbbra is van lehetőség éves elemzés megrendelésére

Egész éves elemzés folyamatosan készíthető. Év közben születésnaptól születésnapig készítem az elemzéseket. Így minden hónapban azoknak van erre lehetőségük, akik az adott hónap szülöttei. Értelemszerűen januárban a januári születésnaposokat várom szeretettel, és így tovább.... A lehetőségekről és megrendelésről az alábbi linken tudtok tájékozódni:

Mit adhat Neked az éves elemzés?