A lélek útja

2020.12.05

"Aki megváltozik, megváltoztatja a világot is.A világon nincs mit javítani, annál több javítanivaló van rajtunk.Az ezoterikus út az örök vándorlás, az ólomból arannyá nemesedés útja.A bölcs, a lét minden területével harmóniában él, ezért világa minden világok legjobbika.Látja a valóságot és felismeri, hogy minden jó, ami van. Nem keresi a boldogságot többé, mert megtalálta - önmagában."(Albert Einstein)

Épp ezért engedj el mindent, ami arról üzen benned, hogy nem vagy elég jó.... hogy kevés vagy.... meg egyéb ilyen sületlenségek. Azért jöttünk erre a sárgolyóra, hogy tökéletlenségünkben megtaláljuk a tökéletest. 

Ez pedig nem más, mint a mindannyiunkban létező tiszta, örök szellemi energia. Lényed lényege és forrása. Ha lehántod magadról elmúlt életed örökségeit, jelen életed álarcait és szerepeit, megleled önmagadban ezt a forrást. Ez ad erőt, tisztán látást, és megfelelő önértékelést. 

Többé már nem oka leszel életed eseményeinek, hanem teremtője. 

Mert ez a forrás benned része az univerzumnak. Egy csepp annak forrásából. Ezért aztán amikor szembesülni vagy kénytelen az elkövetett hibákkal, vagy rossznak gondolt tulajdonságaiddal, csak erre a belső forrásra koncentrálj és tudd, semmi rossz nincs benned. Minden csupán egy állapot, mely a forrásodhoz vezet. 

Szeresd magad és a világ is szeretni fog Téged. 

Csoda Mikulást kívánok Nektek!