Heti üzenet 2020.12.07.12.13.

2020.12.06

""Légy önmagad, ne az, aminek hiszed magad, vagy ami lenni szeretnél, sem pedig az, aminek látszani akarsz mások szemében, vagy aminek mások tartanak." Terebess Gábor

Itt az ideje önmagunk felvállalásának, a külvilág felé.... is! Sokszor mi magunk sem látunk rá belső működésünk valódi mozgatórugóira, így most egy belső utazásra hív minket a héten megnyilvánuló energia. Ráláthatunk végre azokra az eddig homályba burkolózó, mégis annyira feszítő energiamintázatokra, mely eddig akadályozta belső harmóniánkat, és sok esetben elfojtásokhoz vezetett. Lehet, hogy úgy érzed, kockázatos alámerülni a tudatalatti birodalmába, de ez a lélek útja, a kiteljesedés és a változás útja. Most minden lehetőség adott arra, hogy letehesd végre azokat az önkorlátozásokat, melyeket eddig cipeltél magadban. Csillag lapunk mutatja az égi vezettetést, hogy vágyaid, terveid végre megvalósulhassanak, és elindulhass végre azon az úton, mely már kijelöltetett számodra. A belső tisztázások szükségesek ahhoz, hogy végre a külvilág felé is megmutathasd ragyogó énedet. Fizikai történések szintjén jelenthet ez egy elköteleződést egy új munkában, vagy párkapcsolatban. Lesz, akik számára egy csodálatos találkozás lehetősége van most jelen az életében 

Megvan Benned az elszántság, az erő ahhoz, hogy elindulj az általad választott hivatásban, vagy egy új szerelem nyitánya tölti be most napjaidat. Nincs más dolgod, csak merd megmutatni, ki is vagy valójában. Ami ebben gátolhat, azok az álarcaid. Ne takard el varázslatos lényed csodálatos világát, mert ez akadályozhatja a hőn áhított változást. Még nem látsz mindent tisztán, de ez a változások sajátja. Engedd el az agyalást, a cikázó gondolatokat, csak hagyd, hogy elinduljon ez a folyamat.

Lehetnek nehézségek, ezeket próbáld az élet részének tekinteni, mert ha hosszabb távon emészted magad, az kihat az egészségedre is. Az akadályokra, nehézségekre tekinthetsz lehetőségként is. A kitartás, a türelem meghozza a várt eredményt.

Az életben egy biztos dolog van, a változás. Ha életedben a kiszámíthatóságra, biztonságra törekszel, és a változásokat kockázatosnak, veszélyesnek véled, akkor most itt a főpróba ideje.... mert kockázat nélkül nincs siker és változás nélkül nincs eredmény. 

Szertettel: Györgyi