MÁRCIUSI ENERGIÁK

2021.03.01

"Az ember attól fél, amit nem ismer. Mihelyt a megismerés, a tudás világossága ráragyog, minden félelmetes dologról kiderül, hogy valójában egy olyan saját részünk, amivel nem akartunk szembenézni, és lenyomtuk a tudatalatti sötétjébe. Ha megtudod, megismered, hogy mi ez a szörny, ha nevén nevezed, többé nem fog ártani neked." Ara Rauch

"Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni." Carl Gustav Jung

Visszavonhatatlanul itt a tavasz..., érzed, amikor reggel kilépve az ajtón, beleszippantasz a levegőbe. Ilyenkor szokás méregtelenítő kúrába kezdeni, s a hidegben felhalmozott salakanyagokat kipasszírozni magunkból. Ennek van most itt az ideje, testi-lelki szinten egyaránt.

Testi aspektusát talán már gyakoroljuk egy jó ideje, de a lélek mélyére rejtett, kidobott kacatjainkkal nehezen barátkozunk. Közelíteni kéne felé, hogy mázsás súlya ne terheljen tovább minket. Megismerni, elfogadni, hogy lényünk egy része egy homályos "katyvaszként" létezik bennünk. Ugyanakkor befolyása életünkre hatalmas. Ide tartozik minden családi minta, melyet öntudatlanul viszünk tovább életünkben. Ide sűrűsödik minden olyan érzés, mely valamilyen történet, esemény kapcsán alakult ki bennünk, s leginkább félelmeinket táplálja. A karmikus emléknyomok, a generációkon átívelő viselkedés minták, melyek láthatatlan módon irányítják életünket.

Itt az ideje megismerkedni velük, és amire nincs szükség, azt szisztematikusan kiselejtezni. Mint ahogy a testi szintű méregtelenítés során is tapasztalhatjuk a detox tünetek felerősödését, így működik ez a lélek szintjén is. A folyamat lehet megviselő, ámde katartikus. Épp ezért, lassan indulunk. Meg kell találnunk magunkban azt az erőt és elszántságot, mely átsegít a kellemetlen részeken. A kifelé mutogatás, és a külső körülményekre való hivatkozás többé már nem opció.

A cél nem más, mint megszabadulni mindentől, mely a fejlődésünket gátolja. 

Az elkötelezettség és a kitartás energiáit kell most mozgósítanunk magunkban ahhoz, hogy révbe érjünk. S ennek jutalma a kiáradó, teremtő erőnk lesz. Amikor már nem fohászkodsz az angyalokhoz, hogy tegyék meg helyetted, egyszerűen csak megteszed. Életed szobrát most vésővel faragod, mert a csiszolgatás, kenegetés egy következő fázis.

Mindehhez hozzátartozik még egy felismerés: a spirituális fejlődés útján nem spórolhatjuk meg a lélek-munkát. Egonk szívesen elhiteti velünk, hogy a képességeinkben, érzékeléseinkben való növekedés tesz minket valakivé. S most itt az alkalom, hogy rájöjj, bármely képesség fabatkát sem ér, ha a mélyben szunnyadó "szörnyecskéid" tudattalan befolyása alatt élsz.

Szeretjük hinni magunkról, hogy mi "plejádiak", "atlantisziak", meg mit tudom én mik vagyunk. ...mert Gizike, a látó is megmondta....

Ha tudni szeretnéd, ki vagy, kezd el magadról lehántani mindazt, ami nem vagy. Néha nehéz megszabadulni ránk ragadt szerepeinktől és álarcainktól, s ettől a folyamat talán nem túl kellemes. Jutalma viszont, hogy egyszer valóban találkozhatsz önmagaddal.

Aktív és remélhetőleg felszabadító márciusnak nézünk elébe, melyben a dolgok nem kint történnek, hanem bent. S erre a belső változásra rezonálva változhat az életünk kint is.

Ha szeretnél útmutatást, elindulni a fejlődés útján, feloldani az elakadásaidat, várlak szeretettel!

Csodás márciusi tavaszt kívánok Nektek! Györgyi

                  Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.