Júniusi energiák

2023.06.09

"Amikor spiritualitásról beszélünk, azon a fizikain túli dimenziót értjük. Az ember vágya arra, hogy meghaladja a fizikai korlátokat, teljesen természetes vágy. A körülhatárolt egyénből a teremtés határtalan forrásává válni – ez a spirituális folyamat alapja." Sadhguru

Ennek a hónapnak a központi energiája és fő témaköre a kommunikáció köré rendeződik. Hogy is lehetne másképp, hisz az Ikrek havában vagyunk, és ez a jegy egyik legjellemzőbb tulajdonsága és képessége.

Ugyanakkor a kommunikációnak van egy olyan speciális formája, mely egyáltalán nem hétköznapi, és túlmutat az ember anyagi mivoltán: a médiumitás, és az érzékszerveken túli érzékelés. Amikor is meghalljuk szellemi segítőink sugallatait. Nos ezen képességek erősödése várható és minden olyan lelki gazdagság, mely ennek nyomán megjelenik bennünk. Ehhez azonban önmagunkat képessé kell tenni, mely egyben azt is jelenti, hogy lezárunk, elengedünk olyan érzéseket, szívbéli ügyeket, melyek képességeink kibontakozását korlátozzák. Téves azonosulások ezek legfőképp, melyek már egy ideje velünk vannak, újra és újra felbukkanva próbálnak tanítani bennünket.

Az angyali hierarchiák hadrendben állnak, segítve nekünk az elengedést, a fixa ideák alóli felszabadulást, és hogy kikeveredjünk lelkünk labirintusából, káoszából.

Elérve azt a belső egyensúlyt, melyben a magasabb szférák üzenetei hallhatóvá és HELYESEN értelmezhetővé válnak.

A folyamat lassan, de biztosan érik meg bennünk, melyhez hozzátartozik, hogy bizonyos kapcsolatoknak is búcsút mondunk. A lehúzó és méltatlan kapcsolatok és tarsaságok elhagyása szükségszerű, hisz visszahúz. Elkezdjük kialakítani magunkban azt a gyógyító és varázszövő energiaminőséget, mely segíti gyógyulásunkat, és talán később majd másokét is. 

Kidobva azokat felgyülemlett lelki kacatokat, melyeket őrizgetünk még, és olykor veszettül tudjuk sajnálni magunkat miatta… Fontos azonban az energetikai védelmek alkalmazása, hisz az Univerzum sem csupa csillámpónis szeretetenergiából áll. Ha elfogadjuk a bennünk ébredő erőt és képességet, és megfelelő védelmekkel szerelkezünk fel, akkor kiiktathatjuk a tévutak és az ártó szándék energiáit.

Ami még fontos, hogy képesek legyünk racionális énünk apró kis motoszkáló szörnyecskéit féken tartani és átadni magunkat egy magasabb erő irányításának.

Valamikor a múltban már elindultunk ezen az úton és lelkünk válaszolt a hívásra, de fejlődésünk meg-megtorpant, hagytunk magunknak kis szösszenetnyi szüneteket és pihenőket, hoyg a felkészülés alapos legyen.

Elengedjük az irányítási kényszert, azt, hogy most majd megmondjuk a tutit, és hagyjuk, hogy megmutassák nekünk, amit tudnunk, vagy látnunk. kell. Aminek befogadására képesek vagyunk.

És persze elfogadjuk, ami megadatik. Szorongásaink, a kételkedés önmagunkban és képességeinkben jelen van, de ez is a folyamat része.

És hát ezen az úton még van, mi elengedésre vár. PL.: a tervezés és célkijelölés kényszere, mely a hétköznapokban nagyon is hasznos, ám ez az út, ahol tiszta és üres "edényként", befogadóan és elfogadóan kell működnöd. Végtelen hálával azért, amit kapsz.

Ez a hónap sokak számára a spirituális képességek fejlődését hozza, mely egy teljesen új hozzáállást igényel tőlünk. Nem mondom, hogy holnapra tisztánlátók tömege lepi el kis hazánk tereit, de mindenkiben erősödnek a megérzések. És lesznek, akik ennél többet is tapasztalnak majd.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan összeegyeztethető mindez a hétköznapi élettel, mennyire szolgálja mindez az anyagi biztonságot, a család biztonságát stb.

Nagyon is, de ennek a belső ellentmondás feloldása talán még várat magára.

Anyagi szinten pedig, nagyon is elérkezett az ideje annak, hogy az agresszív és elnyomó kommunikáció hatásait blokkoljuk és ha szükséges meghúzzuk a határainkat. Megválogassuk kik azok, akikkel kapcsolatba szeretnénk lépni. Szelektálunk, hogy a lehúzó és "lerezgető" energiákat és embereket kikerülhessük. (szoktuk is mondani: "lehoz az életről")

És ha nem lenne elegendő határozottság bennünk, akkor ez a téma újra és újra napirendre kerül, szembe találjuk majd magunkat ezzel. Mindaddig, amíg tudatosan és belső határozottsággal nem kezeljük ezt a kérdéskört.

Szóval ennek a hnapnak az eredményei kívülről nem látványosak és anyagi tekintetben akár értéktelennek is tűnhetnek, hiszen semmit nem vásárolhatunk rajta a boltban… Ám később meghozza a gyümölcsét.

Szeretettel, Györgyi