Januári energiák

2020.12.27

Az újrakezdés (...) nem azt jelenti, hogy teljesen szakítani a múlttal, hanem teremteni valami újat azzal a tudásbázissal, ami már megvan. Fluor

Ebben a hónapban nagyjából azzal leszünk elfoglalva, mihez is kezdünk mindazzal, amivel az élet most megkínált bennünket.

A múlt lapjai jól mutatják, hogy egy új életszakasz (vagy akár egy új kis élet) van kibontakozóban, mely kissé megriasztott.  (a lapokból azt látom, lesznek, akiket nagyon is...) Ami ezen a kezdeti félelmeken átlendíthet minket, az a Hold lapja által képviselt befogadó, női energiaminőség. Elfogadása annak, ami tulajdonképpen egy örömteli kiteljesedést hoz életünkbe. Csak most még féltjük a régit, ami ezzel elmúlik. Van egy jó hírem, nem múlik el, csupán átminősül. Életünket már egy magasabb minőségben folytathatjuk.

A jelen lapjai mutatják, hogy ez a változás, - bármennyire is pozitív - hirtelen jöttével aggodalmat ébreszt bennünk. Ugyanakkor ezek a félelmek talán kissé túlzóak lehetnek. Hisz ami itt van, az az öröm, a harmónia és a tiszta érzések ígérete. Csak engedd meg magadnak ezt az érzést, ha már úgy döntöttél, hogy beengeded életedbe a változást, az új minőséget.

Cikázó gondolataid is hasonlatosak most egy dramaturgéhoz, ahogy felnagyítod a helyzetet.

Jelenleg csak egy dolgod van: meglátni és érezni a beteljesedés és a harmónia érzését. ...mert itt, végre helyére kerülnek a dolgok, véget érhetnek az eddigi bizonytalanságok, kapcsolataid stabilizálódhatnak. Csak rajtad múlik, hogy éled meg mindezt.

A változás kibillent a megszokott élethelyzetből, s ez természetes, hogy elbizonytalanít. ... de kérlek, hidd el, az új kezdet most az öröm és a boldogság ígéretét hozza el számodra. Rózsaszín lányregényt nem ígérhetek, az életben a legszebb dolgok talán kicsit több felelősséget is adnak, de azt bizton mondom: ha tíz év múlva visszatekintesz életednek erre az időszakára, egy percét sem adnád semmiért.

A jövő, melyet most oly kritikusan szemlélsz, még kissé homályba vész számodra. Egy lassú, belső átalakulást tartogat, melyben Te magad is új emberré válhatsz. Személyiséged gyarapodását és spirituális fejlődést hozhat. S ennek a folyamatnak a végén a révbe érés, a biztonság érzése vár...., amikor úgy érzed, megérkeztél.

Addig, míg az újtól való félelemből eljutsz a megérkezés állapotába, kissé kusza érzések vesznek erőt rajtad. Nem baj, ezt a folyamatot most meg kell élned, hogy amikor beérsz a "kikötőbe", tudd, megtaláltad az irányt. Eddigi életed tapasztalásait vidd magaddal, mert az új életszakaszban is elfér a farzsebben egy kis bölcsesség.

Szóval semmi pánik.... jó lesz!

Csodás januárt kívánok Nektek! Szeretettel: Györgyi