Ikerláng, mely Te magad vagy...

2021.01.08

Mindegyikünknek van egy ikerlelke, más szóval ikerlángja, aki kezdetben velünk együtt teremtetett meg. Isten titeket és az ikerlángotokat ugyanabból a "fehér tűztestből" teremtette meg. Ezt a fehér, tojásdad formát választotta ketté, a két lény szférájává: az egyiket hímnemű polaritásúvá, a másikat nőneművé, de mindkettőt azonosságuknak ugyanazzal az eredeti, spirituális, egyedi mintájával.  Elizabeth Clare Prophet

Az ikerlángod Te magad vagy. A lelked másik fele. 

Rezonáltok, és ez a rezonancia tökéletes, a maga földi tökéletlenségében. Benned él, és Te ő benne. Épp ezért - földi ésszel - felfoghatatlan, érthetetlen, s ez által félelmetes. Érzed, amit érez, látod, amit lát.... és megtébolyít ez a már-már tudathasadásos állapot. Történik veled valami, amit érteni talán értesz, de felfogni képtelen vagy. Mert ami történik veletek, az a lélek és a szellem szintjén zajlik, leképeződése az anyagban felkavaró és minden pillanatában megsemmisítő.

Elég benne az ego akarása, bár ez ellen küzdesz, s ez által marcangol.... elolvasztja begyakorolt játszmáidat és eszköztelennek, tehetetlennek érzed magad. Semmi nem működik ebben az interakcióban, ami eleddig jól "bevált". Ha oly percben találkoztok, melyben még kötnek a tudati és tudatalatti sémák, több lehet benne a szenvedés, mint az öröm. Mégis, az a pár mámoros másodperc fogva tart és nem enged....

Ekkor felrémlik benned, hogy ez már megtörtént...deja vu...hiba a mátrixban! Van egy rossz hírem: ennek a mátrixnak Te vagy az építésze, szabályait magad alkottad hitrendszereid és programjaid által. Újraírni is csak Te vagy képes, a változás által. 

Ebben a változásban az első pont az elengedés. Elengedni minden sémát, elképzelést, mely eddig meghatározta kapcsolódásaidat. Újraírni a szabályokat. Mit újra...? Rájönni, hogy itt most nincsenek szabályok. Vagy ha mégis, az nem más, mint az univerzális rend, mely teret kér életedben. Ahhoz, hogy teret adhass, szükségképpen meg kell teremteni azt az üres teret, melybe mindez megérkezhet. Hogyan? Búcsú... búcsú a múlt terheitől, az elképzelésektől, vélekedésektől.... átkeretezni, újraírni és újra sírni... nehéz, de felemelő folyamat. 

Épp ezért nem mindig happy end... a találkozásotok elindít egy folyamatot, melynek minden stációját be kell járni. Ha bejártad, és minden pontján letetted azt, amire már nincs szükséged, a végén lehetséges a beteljesülés.

A beteljesülés a teljességben lakozik. Önmagad teljességében. Ha magadban megtaláltad az ikerlángod, akkor leszel képes ezzel az ajándékkal bármit is kezdeni.

Épp ezért engedd most el kérlek az ikerláng rózsaszín mítoszát. A lelked másik felével történő találkozás csak akkor hozhat életedben teljességet, ha már Te magad is teljes vagy. Addig maradnak a stációk, s egyet sem hagyhatsz ki belőlük. 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

További lehetőségekről itt olvashatsz  Szolgáltatásaim