Heti üzenete 07.31.-08.06.

2023.07.29

"Azok hódítanak, akik elhiszik, hogy képesek rá." Vergilius

Hetünk alapenergiáját a Hegy lapja adja, mely egy nehezen áthidalható akadályt jelképez. Olyat, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra megoldani. Leginkább itt a belső akadályokról szólnak a lapok, amikor is nem merünk, vagy nem tudunk a lelkünkkel kapcsolódni. S leginkább a sikerhez nem tudunk kapcsolódni. Mélyen belénk gyökerezett hiedelmek gátolják, hogy merjünk végre sikeresek lenni. Pozitív önértékelés és egészséges önbizalom szükséges mindehhez. Hogy végre elhiggyük, képesek vagyunk rá.

Ebben a folyamatban önmagunkat kell/kéne felépíteni, elvágva a belső önmarcangolás szálait. A magabiztosság és az önazonosság segít bennünket abban, hogy kievickéljünk ebből az önszabotáló folyamatból. Ez az, aminek a segítségével merünk majd álmodni és vágyakat szőni, hogy aztán – uralva a sorsunkat – meg is teremthessük azokat. Kilépve a régi leckékből, meghaladva azokat életünket egy magasabb szintre emelni. Ezt a célt szolgálja mindaz a látszólagos nehézség, melyet most érzünk. Hogy végre vállaljuk mindazt, amik vagyunk. 


A kártyák nagyon beszédesen ehhez a gyógyító beszélgetéseket ajánlják, mely segít számunkra ebben a folyamatban. (Sok nagyon jó eszköz rendelkezésünkre áll ehhez: az SVT, a coaching például)

Megmerevedett hitrendszerektől és gondolati mintáktól kellene most megválnunk, melyek mára már inkább illúziók, semmint valós elképzelések. Meggyőződéseink csapdájában nehéz a reális helyzetértékelés és önkép kialakítása. Egy tanulási folyamatban vagyunk, önmagunk eddig rejtett világát tárhatjuk most fel és ezzel együtt eddig kiaknázatlan képességeink kerülhetnek felszínre. Egyben egy nehéz időszak vége és egy újnak a kezdete is, melyben már sokkal jobban rálátunk magunkra és működésünkre.

Elfogadás és befogadás. Elfogadni önmagunkat és befogadni a siker ízét és lehetőségét.

"Az önmagadban való hitnek rendkívüli ereje van. Ha nem hiszel magadban, nehéz ellentmondanod annak, amit mások gondolnak a jövőről - márpedig ez az a pont, ahol a legtöbb érték keletkezik." Sam Altmann

Az összegző lapok azt mondják, hogy égi segítőink is támogatnak minket ebben a folyamatban. A jelek és útmutató üzenetek is megjelennek, ha észrevesszük őket.

Minden rendben van, ami most történik. És a Lóhere lapja pedig azt mutatja, hogy mindez hamarosan a javunkra válik majd.

Szeretettel, Györgyi