Heti üzenet 2020.12.14.-12.20.

2020.12.13

"Ahhoz, hogy változás álljon be valakinek az életében, szerintem fontos az elköteleződés, hogy megérjen az emberben az a gondolat, hogy na, készen állok arra, hogy másként csináljam a dolgaim, mint ahogy eddig csináltam." Bagdi Bella

Útnak indulunk.... bár kockázatosnak és veszélyesnek érezzük az új vizeket, ami felé irányítjuk hajónkat, de végre beröffentjük az új kezdetek motorját. Ez az új irány, amely felé haladunk, valóban olyan kockázatos, mint amilyennek érezzük? Talán nem is annyira... de lelkünkben ott munkál még érzéseink káosza, melyben az eligazodás korántsem egyszerű. Sok még a feldolgozandó emlék a múlt lenyomataiban. Sérelmek, csalódások, régi, megkövesedett érzelmek. Mozdulatlan, berögzült állapotok. Lassan, de biztosan haladhatunk most afelé, hogy mindezeket felszínre hozva átkeretezzük, lebontsuk. A szebb jövő, egy boldogabb élet felé hívnak minket most az égi harangok. Aminek mennie kell, engedjük, s ami jön, merjük fogadni végre. A kitartó, állhatatos önmunka mindig meghozza az eredményét: a felszabadulás, megszabadulás érzését.

Amikor megvalósul szívünkben az egyensúly, egyszerűen csak megtörténnek a dolgok. Férfiként csak engedj végre teret érzéseidnek. Mi történne, ha a racionalitás mítoszát elengedve meghallgatnád szíved dobbanását? Megérezhetnéd, hogy az érzések mentén rejlő igazságok is lehetnek útmutatások, és megoldások. Ráébredhetnél végre, hogy szívünket követni nem jelent egyet a kibillentséggel vagy a realitás érzék elvesztésével. Sokkal inkább jelent egységet, teljességet.

Nőként pedig most nincs más dolgod, mint az elvárásokat elengedve csak hagyd, hogy a táncban a férfi vezessen. Hangolódj rá az ő ritmusára, kövesd a lépteit.

Így tudunk végre megérkezni először önmagunkhoz, s aztán egymáshoz is.

Egyéb jelentések: család egysége; múltban gyökerező családi minták elengedése; anyagi befektetések kockázatosak lehetnek; családalapítás; új otthon;

Kérdések:

  • Mennyire kockázatos számomra szembesülni az érzéseimmel.
  • Hajlandó vagyok elengedni a múltban gyökerező negatív lelki tartalmakat?
  • Képes vagyok az elköteleződésre?

Új kezdetek készülődnek bennünk, s a nagyvilágban is. Ehhez tiszta lapokkal és nyílt kártyákkal érdemes hozzákészülni. Ebben egyszerre van jelen az elengedés, az őszinteség és az elköteleződés. Tudnom kell, mit akarok, merre tartok...? S tudnom kell választani: arcomat a fény felé fordítva akarom élni, vagy engedem, hogy lehúzzanak a félelmek, korlátozó hitrendszerek...?

Csodás hetet kívánok Nektek! Györgyi