Heti üzenet 11.06.-11.12.

2023.11.05

"A boldogság tudatállapot. Egyszer csak azt veszed észre, hogy itt van, és jól érzed magad. Nem csinálod, hanem spontán módon történik veled, és pontosan tudod, ez az, éppen úgy, mint amikor szerelmes vagy." Farkas Lívia


Az álmok és remények valóra válásának ideje van. Bár a hagyomány szerint rövidülnek a nappalok és hosszabbak az éjszakák… nő a sötétség ereje. Hát mikor máskor érdemes hinni a varázslatban, ha nem most? Annál is inkább, mert a héten két portál nap is lesz: 9.-én és 11.-én.

Megérkezik az erő, az energia és az útmutatás hozzánk. Még bizonytalanok vagyunk, nem hisszük a saját erőnket, nem bízunk a sikerünkben. Mindez persze bevonzza a talmi és hamis értékeket, helyzeteket is. Ám ha figyelünk a jelekre és a különböző útmutatásokra, képesek vagyunk a különbségtételre. Elkötelezzük magunkat annak a feladatnak vagy sorsszerű dolognak, mely régóta aktuális már. Felismerjük végre, hogy mi is az. Lehet ez sorsfeladat, párkapcsolatban való elköteleződés, hivatás, de hivatalos szerződés is. 

Hosszú távú projektek elindulásának most aktualitása van. Talán lassabban bontakozik ki, mint szeretnénk, de a türelem a tartós, jó dolgok próbája.

Hivatalos ügyeink is jó szeleket kapnak, és lesznek, akik most vállalják fel azt a küldetést, ami eddig csak szívünk mélyén dédelgetett vágy volt.

Régi álmok megvalósulásának lehetősége lengi be a téridőt. S bár szívünkben még van némi szorongás és aggodalom, de segítőink a földön és azon túl átlendítenek ezeken a nehéz érzéseken.

Míg az elmúlt hetek az elengedésről és az új kezdetekről szóltak, most a meghozott döntések és a valósággá váló álmok lehetőségéről beszélnek a lapok.

Ne adjuk alább a legjobb jónál. Ne érjük be kevesebbel.

Mit is írhatnék még ennél többet? Élvezzétek a lehetőségeket és fogadjátok ezeket a nagyszerű energiákat.

Igen, lesznek irigyek, hisz mindig vannak. Ám lehet ezt a dolgot úgy kezelni, ahogy a légypiszkot kezeled otthon: letörlöd és kész.

Kívánok Nektek minden jót, ami csak valóra válhat.

Ui: az előrelátóbbak rágyúrnak ezekre az energiákra. Tudatosan és körültekintően szedik csokorba a céljaikat, fókuszáltan tekintenek a célpontra. Szívükben melengetik a vágy és a szenvedély tüzét. Majd kitárt szívvel fogadják annak megérkezését.

Portálnapokon pedig – s nem csak akkor – meditálnak, vizualizálnak ezerrel.

Szeretettel, Györgyi