Heti üzenet 10-25.-10.31.

2021.10.24

Fontos ismerni a gyökereidet. Hogy tudd, honnan jössz, te, mint ember. Ha nem tudod, a saját életed is valószerűtlenné válhat a számodra. Mint egy kirakós. Vous comprenez? Mintha lemaradtál volna egy történet elejéről, és most már a közepén tartanál, és igyekeznél megérteni. Khaled Hossein

A gyökereinkben rejlő erő...

A fa ága is csak akkor tud az ég felé törni, ha a gyökerei szilárdan állnak a földben

Hetünk fő energiája, hogy mindaz, aminek a magjait elvetettük, az most növekedésnek indul. Kapcsolataink, szűkebb baráti körünk, család, vagy kollégák tekintetében most újraszerveződhetnek, szorosabbra fűzhetjük az összetartozás szálait. Olyan barátokkal is találkozhatunk, akik bár terveinket valóságtól kissé elrugaszkodottnak érzik, mégis támogatnak, bátorítanak. Jóhiszeműségük -mely alán már a naivitás határát súrolja - átsegíthet bennünket az akadályokon.

Egy támogató energia jelenik meg, melynek forrása a család, a gyökereink. S itt a mélyen bennünk élő gyökerek, generációk, és azok a karmikus tapasztalatok is megjelennek, melyek a család minőségéhez kapcsolódnak. S jelenti azt a Lélekcsaládot is, melyhez tartozunk. Ahonnan elindultunk földi utazásukra.

Lehetőségünk van most elengedni mind a sérelmeket, mind a veszteségérzéseket. Talán sokaknak lehetett olyan érzése a mostanában, hogy a családban eltávolodtak egymástól, széthúzások vannak. Nos, most mindez gyógyulhat és erősödhetnek a kötelékek. 

S ideje van most azoknak a családi - generációkon átívelő - minták feloldásának, átírásának is, melyek akadályt, blokkot képeztek életünkben.

Mindez úgy lehetséges, hogy a gyermek ártatlanságával, őszinteségével és bizalmával tekintünk minderre. Ha képesek vagyunk átalakítani a bennünk élő hitrendszereket is, ha szükséges. Felismerve a család, a gyökerek fontosságát, hogy sokkal meghatározóbb szerepe van az éltünkben, mintsem gondoljuk. .. hogy azok, akik a családtagjaink, nem véletlenül vannak jelen az életünkben. ... hogy minden egyes rendezetlen családi kapcsolat tehertétel, s csak a belső, szeretetteljes megoldás képes minket felszabadítani a negatív hatások alól. ... hogy viselkedésünkben, döntéseinkben, párkapcsolatunk alakulásában a családi minták és megtapasztalások sokkal nagyobb szerepet játszanak, mintsem szeretnénk. ...s azt, hogy mindez felülírható, s megnyomhatjuk a delete és reset gombot is. A megbocsájtás, a sérelmek feloldása képes mindezt újraírni szívünkben és új alapokra helyezni.

Mindez azért fontos, mert kapcsolataink, s legfőképpen a család erőforrásként szolgálhatnak életünkben. Megtanítanak az elfogadásra, az önzetlenségre, s ez által erőt meríthetünk belőlük, erősebbé válhatunk. Egy új irány kezd körvonalazódni, melyben jót mosolygunk a 80 éves dédi százszor elismételt történetein, megengedjük a nagymamának, hogy átrendezze a konyhapultot, amikor hozzánk jön, hiszen milyen jó dolog is az, amikor megfőz, kimos, mesél a gyereknek esténként, szóval tehermentesít.

S ezek az új viselkedésformák - melyek abból erednek, hogy szívünk húrjai másképp pendülnek - átírják most a generációs mintákat, családi átkokat, és minden olyan negatív energiát szeretetté varázsolnak, melyek eddig jelen volt a családi rendszerben. (Sokszor kapok olyan kérdéseket, le lehet-e venni átkot, rosszkívánságot? Nos, igen lehetséges, de ha ilyen jelenik meg az életedben, tudd, hogy ez azért is lehetséges, mert Te magad is részese voltál ennek. S megszüntetni is Te magad tudod a legjobban, belső átalakulásod által.)

Igazi karmaátírós időszak ez, melyben a csatározások helyét átveheti egy új korszak kezdete. 

Csodaszép hetet kívánok Nektek, szeretettel Györgyi