Heti üzenet 10.17.-10.24.

2021.10.15

'Az attitűd, az akarat, a szorgalom és a kitartás szüli azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatják az életedet." Oravecz Nóra

Ideje van az álmok valóraváltásának...

Az előttünk álló héten az elmúlt időszak erőtlensége után, amikor sokan érezhettük úgy, mintha ránk nehezedne egy energia, mely fullasztó és nyomasztó... nos, most ennek vége lehet. Újra erőnk teljében tündökölhetünk, és ehhez segítséget is kapunk. Az energiák most támogatóak, lassan fordulóponthoz közeledünk, melyben elindulhatunk végre... úgyis mondhatnám, irányba helyezkedünk. Egy új dolog alapjait kezdhetjük el lerakni, mely nem másról szól, mint az önmegvalósításról. S nem csak az energiák támogatóak, hanem konkrét segítők is érkezhetnek életünkbe.

Ugyan megjelenhetnek ellentmondásos információk, melyeknek a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdoníthatunk, s alkalmasak arra, hogy az épp csillapodó belső feszültséget újra felélesszék bennünk. Ez amolyan éberség próba: felismerni, hogy a bűntudatkeltés és felesleges locsogás hatásai hogyan enyhíthetők a "Lexarom" tabletta bevételével. Ez a tabletta hasznos jószág: egy láthatatlan burkot képes köréd vonni, melyről visszapattannak az alacsonyabb energiaminőséget hordozó hatások. Lehetnek azok belső bizonytalanságból fakadó túlagyalások, pletykák, aggodalmak, szóval minden, amin általában feleslegesen rágódunk

S haladni tovább, ahogy a szíved diktálja. Elengedni a hezitálást, a túlagyalást, s éberré válni. Mit is jelent az éberré válás? Figyelni, érzékelni a külvilágban jelen lévő aktuális hatásokat, s meglovagolni a hullámokat. Együtt haladni az áramlattal, hogy a segítő szelek szárnyán könnyedebben, és hamarabb érhessünk célba. Célunk pedig most, hogy a szűkebb környezetünkben leljünk olyan kapcsolatokra, melyek hozzásegítenek céljaink megvalósításához. Ennek érdekében itt az ideje felkeresni rég nem látott ismerősöket, leporolni, s újjáéleszteni elhamvadt kapcsolatokat.

  "Nincs olyan, hogy egy álom túl nagy. Az van, hogy elfogadod, idő kell ahhoz, hogy valóra váljon." Oravecz Nóra

Lesznek, akik azt mondják majd, illúziókban ringatod magad, légvárakat építesz... meg egyéb ilyen felettébb biztató dolgokat is hallhatsz. Ilyenkor érdemes újabb adagot bekapni a fentebb ajánlott tablettából... csak haladj tovább álmaid irányába. Mert bár látszólag a stagnálás ideje van, a lehetőségek már gyülekeznek, egyelőre még az energiamezőben, hogy aztán realizálódjanak.

Használd most a gondolat érzelemmel telített teremtő erejét, légy türelemmel, hisz a dolgoknak még szüksége van az összerendeződésre, elsősorban benned, hogy aztán anyagi formát ölthessenek.

Mindaz, ami most folyamatban van, próbatételként is értelmezhető, ugyanakkor tekinthetünk rá megoldandó feladatként is. Életünknek vannak olyan eseményei, melyek tintával vésődtek sorskönyvünkbe. Nos, érdemes most elfogadással tekinteni az ilyen "gyanúsan" sorsszerű történésekre. Azok a problémák, melyek már jó ideje jelen lehetnek az életünkben, s olybá tűnik, hogy nem "bírunk" velük, ezek most olyanná válnak, mintha egy cementes zsákkal a vállunkon sétálnánk végig az életünkön.

S bár épp aktuális dolgainkhoz látszólag semmi közük, de valljuk be, ha letesszük azt a zsákot, csak könnyebben haladunk. Ajánlatos most bölcs belenyugvással tekinteni a történtekre, s letenni végre a sérelmekkel, nehezteléssel dagadtra tömött zsákunkat.

Az "ennek így kellett lennie" elfogadásával tekinteni minderre.

Ha végigtekintjük életünk minden területét - bár látszólag nincs összefüggés -, de az egymásra gyakorolt kölcsönhatások okán tudnak nehezíteni, vagy épp ellenkezőleg, könnyíteni utunkon.

Csodás hetet kívánok Nektek, Györgyi