Heti üzenet 09. 19.- 09. 25.

2022.09.15

"Amikor felismerjük, melyek a káros gondolatminták és eltávolítjuk azokat, a fizikai valóságunk meg fog változni, és a világ is meg fog változni. De nem előbb! Ez a történet velünk kezdődik és velünk is végződik." David Icke 

Hetünk markáns üzenete már a napi üzenetekből látszik kirajzolódni.... hiszen minden nap újra és újra megfogalmazódott a lezárás, az új kezdetek és a kapcsolatok témaköre.

Nos, most már egyértelműen az útkereszteződésben állunk.... és nem nagyon akarunk lépni semerre, hanem leginkább az egyik lábunkról a másikra állva hezitálunk. Azt nagyjából talán már tudjuk, hogy mit akarunk, de a hogyan még meglehetősen képlékeny.

Sokakban mozdul meg most a vágy, hogy amivel eddig csak szőrmentén, hobbi-szerűen, vagy hivatástudatból foglakozott, azt most fő tevékenységben vigye tovább. És ez leginkább egy közös együttműködés keretei között megvalósítható. Ilyen az, amikor a hobbiból hivatás válik. És magánéleti szempontból szemlélve lehetséges itt most laza kapcsolatok komolyra fordulása, vagy egy szemléletváltás, melyben fontossá válik a társ. Amikor már nem csak a "jóérzésre" gyúrunk, hanem egy egységkapcsolatot kívánunk megvalósítani az életünkben. 

Ebben a folyamatban még várnak ránk olyan karmikus feladatok, melyek útját állják a nőiségben való kiteljesedésnek, vagy a női energiák befogadásának. Nagy kihívást jelent ez mindannyiunk számára. Az a női minőség, melyben egyszerre jelen van a társ, az anya, a szerető, a kurtizán, és a papnő, sőt a boszorkány minősége, hosszú évezredek óta mély elnyomásban és elfojtásban van. Elnyomásban a tőle való félelem okán. És a megtorlás okán pedig ez idáig jobb volt erről mélyen hallgatni. Mostanra pedig kezd világossá válni, hogy az erő-alapú, maszkulin megoldások hova is vezették az emberiséget csak az általunk ismert rövidke történelmünk alatt.

Ideje ebből tovább lépni: az elnyomott társból sikerült versenytárssá válni, most itt az ideje, hogy ez a rivalizálás megszűnjön végre, és a női energia és a nőiség elfoglalja az őt megillető helyet. Ehhez azonban mi nők kellünk a legjobban. A mi átváltozásunk az, ami beindíthatja mindezt.

S ennek nyomán jöhetnek létre az egység-kapcsolatok, a lélektársi minőség. Szándékosan nem írok ikerlángot, mert ez megint csak valaminek az elferdítése.

És ennek nyomán jöhetnek létre olyan élesváltások is az életünkben, melyben eddigi melléktevékenységek válhatnak hivatássá. Vagy éppen egy újabb tevékenységgel gazdagítjuk repertoárunkat.

A szív szava, a tiszta érzések, a szeretetteljes létezés mint mindig, most is jó útmutató. Az elkötelezettség és a kitartás meghozza a gyümölcsét.

Ám a lapok itt felhívják a figyelmet a racionális szemlélet szükségességére is. Ha rózsaszín ködben úszva tekintünk a helyzetre, és hiányzik az alapos mérlegelés, könnyen kátyúba juthatnak elképzeléseink.

Itt az ideje ismét a befelé tekintésnek. Kinek azért, hogy megtisztítsa még lelkének mélyrétegeit, kinek azért, hogy felszínre hozza a szükséges képességeket és kvalitásokat.

Mert ezek vezethetnek el egy olyan megváltozott létminőséghez, melyben valóban alkalmassá válhatunk egy kapcsolatra, egy hivatásra, vagy arra, amit megvalósítani szeretnénk az életünkben.

És ha a bolygó egészére tekintünk, itt az ideje egy korszakváltásnak, melyben létrejöhet az energiák egyensúlya. Igazából idáig is megvolt ez, csak az egyensúlyt a patriarchális ás matriarchális viszonyok többtízezer éves korszakainak váltakozása adta. Tekintve, hogy a bolygó történelmében ez egy röpke pillanat...

Most viszont lehetőségünk van megvalósítani az egyidejűséget. Amikor ez az egyensúly egyszerre, egyidőben létezik majd.

Ehhez mindannyian kellünk, férfiak, nők egyaránt.

Szeretettel, Györgyi