Heti üzenet 08.21-08.27.

2023.08.19

"Mindenki képes átalakulni egy másik személlyé és elérni olyan dolgokat, ami a szakértők szerint lehetetlen, de nagyon komoly elhatározás, fókusz és egy páncélozott elme szükségeltetik hozzá."  David Goggins

Hetünk energiáját a Kígyó lapja adja, mely elsőre ijesztőnek tűnhet, de valójában egy segítő energia. Ahogy azt a lapok is mutatják, bármennyire is nehéznek érezzük, mégis képes szerencsés változásokat hozni az életünkbe. Ha képesek vagyunk érzelmileg eltávolodni ettől az energiától és megduplázva önmagunkat, külső szemlélőként tekintve a helyzetünkre, s a benne lévő szerepünkre, akkor egy mély, sejtszintű átalakulási folyamat részesei lehetünk. Az (ön)megtévesztés energiái ezek alapvetően. Amikor bizonyos hitrendszerekhez és elvekhez való túlzott ragaszkodás akadályoz bennünket. Éppen ezért utunk kanyargóssá válik, és az életünkbe olyan kitérőket iktatunk, melyek nagyon is szükségesek.

Kellenek ezek a kitérők, hogy tudjuk mit akarunk és merre tartsunk. Minden egyes kitérőegy tapasztalás, melyben rögzíthetjük, hol is volt vagy van az a téves elképzelés, melynek mentén idáig haladtunk. Hozzásegít az önismerethez és irányba tesz. Mindez persze csak akkor lehetséges, ha tudatosan szemléljük önmagunkat, eltávolodva kissé saját érzelmeinktől is akár. Az önmegismerés útja, mely felismerésekkel gazdagít. Rávilágít a félelmeink, sérüléseink okozta téves elképzeléseinkre és megmutatja, kik is vagyunk vagy lehetünk valójában.

A sikerhez vezető utak egyike, melyben a tapasztalásainkon keresztül tanulunk. 

Az elfojtások és félelmek, a tudatalattiba száműzött érzések akadályozhatnak csak meg abban, hogy sikerre vigyük azt, amit most szeretnénk.

Hogyan is rendezhetjük anyagi helyzetünket úgy, hogy közben a "szegénység-mítosz" birodalmában bolyongunk? Meggyőzve magunkat arról, hogy nekünk ez elegendő, meg tökéletes… stb.? Vagy hogy nem tökéletes ez a munkahely, de van ennél rosszabb is, úgyhogy érdemes elviselni a kakit a pelenkában…?

Ezeket a gondolati szilánkokat érdemes most megkeresni, mert semmi és senki nem választ el valójában egy jobb munkától, bőségesebb anyagiaktól, egy kiegyensúlyozott belső állapottól, csak Te magad. Ehhez szorosan kapcsolódhatnak a családi gondolati minták.

Szóval még mindig gyűrjük egy kicsit ezeket. Mutatják is a lapok, hogy óvatosan lassan haladva ismerjük fel mindezt, mintha egy aknamezőn lépdelnénk. Kényes egyensúly mentén lavírozunk, igazi kötéltánc ez. Mert saját titkainkra lelünk, melyeket önmagunk elől rejtjük. Ám most végre megengedjük magunknak, hogy ezek felszínre kerüljenek, legyenek bármilyen súlyosak vagy fájdalmasak.

Jelenti ez most azt is, hogy igen lehet haragudni, lehet kényelmesebb életre és jobb munkára vágyni. Nincs ebben semmi ördögtől való. Elengedve ezzel a "bűnös gazdagság" meg a "harag megbetegít" gondolatait. Ha valamilyen érzés, érzelem vagy vágy megfogan benned, annak létjogosultsága van. Haragszol, mert megbántottak. Nem túl keresztényi, de akkor is így van. Viszont, ha megengeded magadnak ezt az érzést, lehet transzformálni és egy szívből született megbocsájtás valóban tehermentesít.

A teremtő erőnk aktív és cselekvő megnyilvánulásához most elfogadás szükséges. Elfogadni önmagunk teremtő energiáit és a bennünk rejlő isteni minőséget, no meg a zsigeri szintű ösztönöket egyaránt. A "lentet" és a "fentet". Jól megférnek egymással, ha már az univerzum így egybegyúrta bennünk. Így lehet a "lentet" emelni és transzformálni, a "fentet" pedig anyagba önteni.

S hogy mi szükség is van minderre? Nos, a megérkezettség érzése és bőséges lelki-anyagi javak birtoklása okán.

(Lenormand kisasszony kártyarendszerében a Halak lapja szimbolizálja a bőséget. Lelki-szellemi és anyagi szinten egyaránt. Mert a bőség is egy egység. Aki bőségben létezik, mindenben abban él.)

Amikor a helyemen vagyok, ott, ahol lennem kell.

Amikor az életemben a napi létszükségleteken túlmutató igényeimet is kielégítem.

Amikor nem ezért élek, hogy dolgozzak, hanem azért dolgozom, hogy éljek.

Még mindig és megint az anyag fölé emelkedett szellemiség az, amelyben életed varázslója lehetsz. Feltétele ennek a lélek tisztulása, mely most a családi mintákat feszegeti. A gondolatok és eszmék radikális változása, mely nyitottságot feltételez. 

Szeretettel, Györgyi

"Először is magadat kell fantasztikussá formálnod; ezután tudsz fantasztikus dolgokat tenni." Shadguru