Heti üzenet 08.09.-08.15.

2021.08.08

"A dolgokat egyedül belülről lehet átélni. Azonosulni kell velük, hogy minden lehetőségükkel, veszélyükkel magunk mögött hagyhassuk őket. Aki áthaladt az alvilágon, az megszabadult a pokoltól." Szepes Mária

Hetünk témája a szeretet, s annak minden aspektusa, beleértve a szerelmet is, és mindazt, ami szívünkben él, avagy nem él.

Változtatni szükséges most a viszonyulásokon, a hozzáállásokon, melyek talán eleddig nem voltak szívből jövően szeretet teljesek....

Itt az ideje, hogy szakítsunk most a múlt fájdalmaival és egy szebb, örömtelibb létezést választva folytassuk tovább életünk útját. Ha ez idáig megbarátkoztunk lelkünk mélyén rejlő, nehezen emészthető és meglátni nem oly kedves dolgokkal,- melyeket leginkább blokkoknak, karmikus emléknyomoknak neveznek - , itt az ideje, hogy ezeket feloldva, megértve elengedjük végre. Ha van még, mi terhel, mi egy helyben tart, nem enged, akkor itt az idő, hozz egy tudatos döntést, hogy ennek most már a végére jársz.

Lezárni, elengedni, mert ez mindenféle kapcsolódás - de leginkább a pár-kapcsolódás - akadálya most. A múlt terheit cipelve, vélt és valós sérelmeket dédelgetve, régi emlékeken nosztalgiázva hogyan is tudnád megérezni, és megérteni a másik lelkét...?

A visszatekintésben torzulnak az emlékek, felnagyítódnak - így vagy úgy - részletek, s mindez gátolja a valódi kapcsolódást. Legyen az bármilyen kapcsolat. A múlt pocsolyájában való dagonyázás sehova nem vezet, előre pedig végképp nem.

Szépen vedd vissza energiáidat onnan, ahol fájdalmaid, sérelmeid révén otthagytad. ...mert ha nem töltöd meg szíved serlegét, hogy akarsz szívből kapcsolódni?

Ha azon agyalunk, hogy megint pofára eshetünk, elárulom, ez a legbiztosabb módja annak, hogy ez valóban meg is történjen. Emberbőrbe bújt halhatatlan szellemed teremtő ereje végtelen.... ugye tudod?! S a kudarctól való félelem energiái gúzsba kötnek, mozdulatlanná tesznek, s beszűkítik a tudatod, olyannyira, hogy nem veszed észre a lehetőséget. S azt, hogy mindez csupán a "lecke" része, s most az a feladat, hogy megtanulj a sötétségből a fénybe navigálni. Ehhez érkeznek segítők is, ha észreveszed őket...., mert van az úgy, hogy szükséges. Engedd meg magadnak a lehetőséget.

Szóval hozz egy döntést, hogy az örömet választod, s ezt a döntést kövesse gondolataid fókusza.

Lehetőség van most egy kibillent állapotból az örömteli létezés felé navigálni lelkünk hajóját. Eddig kimondatlan, be nem vallott dolgokat most ideje kimondani, hogy a megkönnyebbülés érzése is átjárhasson.

"A hit sohasem hiszékenység, hanem energia, amelyből egy mustármagnyi hegyeket mozdíthat meg, feltéve, hogy akiben felfénylik, a szívével gondolkodik és az agyával is érez." Szepes Mária

Csodás hetet kívánok Nektek, Györgyi