Heti üzenet 07.19.-07.25.

2021.07.18

"Nincs bennem boldogság, de van bennem élet, van bennem esély, mi boldogsággá nőhet." Tisza Kata

Hetünk témája, ha a legrövidebben és találóan szeretném megfogalmazni, a karmatörés. A téridő már hetek óta olyan energia mintázatokat küld földünk trébe, melyek alkalmasak arra, hogy végre lezárjuk életünk egy karmikus ciklusát. Megváltoztassunk öröklött családi mintákat, letegyünk átvállalt sorsfeladatokat, és végre a saját életünket élhessük.

Érezzük is a bennünk túlcsorduló vágyat egy más, boldogabb életre, de valami mégsem enged.... leginkább a túlagyalás, a "mi lesz ha" és a "mit szólnak majd" típusú gondolatok. És tényleg, szerinted mi történik, ha megmondod, hogy most nem érsz rá....? És nem, nem azonnal és rögtön fogod megjavítani a nagyi csöpögő csapját, hanem csak holnapután...? Sőt, lehet, addig valaki más megjavítja helyetted! Mert most ezeknek az apró próbáknak az idejét éljük. Nem fergeteges, zajosan dübörgő drámák ideje van. Itt és most az a feladatunk, hogy a vágy elhatározássá érjen bennünk, és a hétköznapok szintjén meg is valósítsuk. Szeretetteljes határozottsággal, ön azonosan lépjünk a tettek mezejére. Gyakoroljuk bátran a nemet mondás művészetét.

Mi történik, ha ezt elkezdjük élni mindezt a hétköznapokban? Természetesen találkozunk a környezetünk értetlenségével, esetleg heves reakciókkal is. Nekünk most egy a dolgunk: nem elbizonytalanodni, és menni tovább a kijelölt utunkon. Lesz, akivel elválnak útjaink, de olyanok is lesznek szép számmal, akik elfogadják ezt az új hozzáállásodat.

A megoldás, bár nem könnyű, de idővel megérkezik. Te csak szépen haladj tovább, adj időt a környezetednek, hogy megszokják az új helyzetet. ...mert, hogy megszokják, e felől semmi kétség.

Ami most segítségünkre lehet, az a határozottság, az a belső erő, amivel azt sugározzuk, hogy mostantól ez így van, és pont.

Ne feledd, a legtöbbet akkor tehetsz magadért, ha saját sorsod útján lépdelsz és nem mások életét éled. Az önfeláldozás még nem szült boldog, elégedett embert. Azért vagy itt, hogy beteljesítsd sorsodat, de ezt csak úgy tudod megtenni, ha leteszed mindazt a terhet, mely nem a tied.

A folyamat nem túl gyors, mondhatni lassú..., de én hiszek az apró lépések erejében.

Csodás hetet kívánok Nektek, Györgyi

Szeretnél kapcsolatba lépni velem?