Heti üzenet 07.12-07.18.

2021.07.11

"Rendkívül nehéz megszabadulni, megválni a lelki és fizikai terhektől, a bennünket nyomasztó batyutól. Néha csak igazi fájdalmak árán sikerül, mint amikor elválunk valakitől, aki kedves a számunkra. De ha javítani akarsz a dolgok állapotán, ha könnyű szívvel szeretnél élni, el kell kezdened a selejtezést. Abban a pillanatban, ahogy leváltál, újfajta bőség árasztja el az életed." Shunmyo Masuno

E heti kirakásunk szerves folytatása a múlt hetinek. Mintha ugyanazt boncolgatnák tovább.... mert úgy tűnik, még nem látunk tisztán. Ahhoz, hogy szemünkről lehulljon a fátyol, érdemes elengedni a felesleges stresszelést. A túl sok agyalást, az aggódást. Befelé tekintve, lelkünk megsúgja nekünk, merre induljunk tovább. Egyensúlyban lenni csak befelé tekintve lehet. A külvilág zaja túlharsogja lelked szavát.

A múlt héten is megjelent a megtévesztés, és a befolyásolás témája. Úgy tűnik, most lehetőségünk van ezeket a kötelékeket egy határozott mozdulattal levágni magunkról. Nehezünkre esik mindez, és megvisel bennünket, hisz ezzel el kell engednünk azokat, akikhez mindez kapcsolódik. Felelősséggel azonban elsősorban önmagadnak tartozol. Le kéne vágni a múlt egyes kötelékeit is. Ide tartoznak azok a családi kötelékek is, melyek gátolnak. Vagy azért, mert mások terheit cipeled, vagy azért, mert olyan gondolati mintákat örökítesz tudattalanul is, melyek inkább gátolnak, mint segítenek a tovább lépésben. Mindez elhomályosítja a valóságot, s helyzeted nem látod tisztán.

Az útkeresés káoszában a biztonság és a boldogság utáni vágy vezet minket. Szeretnénk végre szívünknek oly fontos társainkkal harmóniában, örömben együtt létezni. Az utat önmagadhoz kell megtalálnod. Ha belül nincs egyensúly, körülötted sem lesz. A még jelen lévő családi terhektől most - felismerve értékeinket és erősségeinket - most könnyebben tudunk megválni.

Mondanám, hogy véletlenül, - de tudjuk, hogy ilyen nem létezik - Csillag lapunk pont ugyan ott van, mint múlt héten. Jelezvén, hogy ami most zajlik bennünk, azt az Univerzum áldása kíséri, sikerre ítéltetett. Egy tanulási folyamatban vagyunk, mely elvezethet egy döntéshez, melyben merőben más utat választunk magunknak. Ez lehet egy új munka is akár, de leginkább lezárul életünk egy fejezete, s a tanulságokat levonva, bölcsebben indulunk tovább.

A tanács mindehhez, hogy merd végre megmutatni magad, vesd le álarcodat. Add át másoknak is lelked ragyogását, az örömödet, a tudásodat, a tapasztalataidat. Mindazt, amivel magad is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy élhetőbb jövőt teremtsünk együtt itt, ezen a bolygón.

Csodás hetet kívánok Nektek! Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.