Heti üzenet 07.11.-07.17.

2022.07.08

"Bármilyen aktívak lehetünk, bármennyi erőfeszítést is tehetünk, világunkat a tudati állapotunk teremti meg, és ha ezen a belső szinten nincs változás, akkor nem létezik az a mennyiségű tett, ami bármi változást is hozna." Eckhart Tolle

Ezen a héten az elemzés kicsit más lesz. Sokkal konkrétabb, mivel úgy tűnik az információk most sokkal egyértelműbbek. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy egy másik kártyapaklit használtam. Azért szeretnék visszajelzéseket, mennyire tetszett ez így Nektek.... köszönöm

Az energiák most vágyaink köré csoportosulnak. Elérkezett az idő, amikor az eddigi nehéz helyzetekből kilépve elindulhatunk a vágyaink megvalósítása felé. Lesz, akinél ez azt is jelenti, hogy mindez ideig elfojtott dolgaink most felszínre kerülhetnek. Amikor már nem szeretnénk más életét élni a magunké helyett és a megfelelési vágy sem teng túl bennünk.

A múltban megélt nehéz, sokaknak szűkös helyzetek kapcsán volt szükséges a változás, és elindulni a megoldások felé. Egyeseknek anyagi nehézségek voltak ezek. Sokan pedig úgy érezték, hogy egy lelkileg egészségtelen helyzetből kell kilépniük. 

Jelenleg ennek lezárása zajlik, és az új kezdetek megalapozása. Ebben a helyzetben vágyunk a biztonságra, a megállapodottságra és ennek érdekében hajlandóak vagyunk még a hivatásbeli vágyainkat is háttérbe szorítani. Csábító karrier lehetőségek felé elmozdulni, ami talán nem egy szívből jövő választás, ám úgy tűnik kifejezetten hasznos.

Az állandóágban és a biztonságban látjuk a megoldást, ugyanakkor ennek is vannak - mint mindennek - előnyei és hátrányai is. Érdemes most a naivitás szemüvegét a realitásra cserélni.

Úgy gondoljuk, hogy ez így jó megoldás lesz, és rövidtávon képesek vagyunk működtetni párhuzamosan két dolgot egyidejűleg. Ebben a változásban az önmegvalósítást szolgáló terveink lassabban haladnak, ezt érdemes lenne tudomásul venni.

A tapasztalati tanulás útja ez, melyben a realitásokat és a vágyainkat kell összhangba hozni. Egyszerre élni a jelenben és letenni a jövő alapjait. Ez sokaknak konkrét tanulmányokat is jelenthet. És hát sokan többre vágynak, mint ami most lehetőség szintjén megadatik számunkra....

Amit ebből mindenképpen megtanulhatunk, az a stresszkezelés, hiszen úgy tűnik, abból most több jut osztályrészül. Kialakítani egy újfajta rutint, melyben a napi teendők több szervezést, odafigyelést igényelnek. Ha mindebben figyelembe vesszük a környezetünket, és összhangra törekszünk, a dolgok szépen alakulnak majd.

Párkapcsolati téren is akad mondanivalójuk a lapoknak...

Múltbéli veszteségérzéseinket, szorongásainkat lezárva tudunk most tovább haladni. Dönteni a saját boldogságunk és vágyaink mellett, melyeket eddig háttérbe szorítottuk. Tanulni kell a munka/hivatás és a magánélet egyensúlyát. Új ismeretségeket nyitottan fogadni, ugyanakkor nem építeni légvárakat.

Lesznek, akik most kapcsolatukat magasabb szintre emelik. Elvégre nyár van és lagzi - szezon.

Bármelyik életterület is aktuális most az életünkben, fontos, hogy az ellenállást elengedve haladjunk. A problémamegoldásban ne az elképzeléseink vezessenek, hanem a kínálkozó megoldási lehetőségek.

Ezzel elkerülhetjük a felesleges köröket, és kitisztulnak a dolgok.

Mindenképpen egy új helyzet és időszak felé indulunk most, ki így, ki úgy.... 

Jól van ez így, ez az élet velejárója. Ha képesek vagyunk tudatosan kezelni mindezt és az önbecsapást elkerülni, aktív, de izgalmas időszaknak nézünk elébe.

Szeretettel, Györgyi