Heti üzenet 06.28.-07.04.

2021.06.26

"Nem akarjuk látni és tudomásul venni, hogy mi minden van a "lelki zsákunkban". Pedig a zsákot akkor is visszük, ha nem nézünk bele." Popper Péter

Bár javában tombol a nyár, s egyre szabadabbnak érezzük magunkat, mégis olybá tűnik az elmúlt hónapok folyamatai - belső fejlődésünket tekintve - nem állnak meg és nem mennek szabadságra.

Az önmagunkról alkotott kép az, amivel most dolgozni kéne/kell.... az önismeret, az önkép, az önszeretet témája kap most hangsúlyt. S ez által az önbizalom kérdése is felmerül.

  • Melyek azok a meghatározó élmények, amik kialakították Benned azt, ahogy most látod magad?
  • S egyáltalán, szerethetőnek látod magad?
  • Képes vagy elhinni, hogy minden tulajdonságoddal együtt Isten szeretetre méltó gyermeke vagy?

Mindez azért válik most szükségessé, hogy eltereljen azokról a tévutakról, melyeken eddig kanyarogtál, s a kitérők helyett most nyílegyenesen haladhass tovább. Ilyenekről például, mint a külső környezetnek való megfelelés, az elutasítástól való félelem, a "nem vagyok elég jó" érzéséből fakadó féltékenység.....

Feltárulhatnak most önmagad előtt is titkolt, elnyomott érzések, melyeket talán nem mindig lehet megszüntetni, de átkeretezésük lehetséges. Mindehhez szükséges a szemléletváltás, az átértékelés. Amikor tudod, hogy életed minden történésének célja, értelme van, s tanít valamire. Leginkább mindig arra, aminek aktualitása van, s amire készen állsz.

Hogyan is történik mindez? Életed eddigi tapasztalataiból szőtt hiedelemrendszereidet írhatod most újra. Azokat az önsorsrontó programokat, melyek elhitették Veled, hogy bizonyos dolgokat nem érdemelsz meg, vagy nem vagy képes megvalósítani. 

Lehetőségünk van most egy másik utat választani, elengedni vágyainkból szőtt illúzióinkat, hogy ez által letehessük a sérelmeinkből épített terheinket.

Az elkötelezett, kitartó önmunka mindig meghozza gyümölcsét. Lehet, hogy a folyamat felkavaró, s néha egy-egy pillanatra talán az sem tudod, ki is vagy valójában? Régi és új éned között a határvonalak elmosódnak, de ezek mindössze a változás stációi.

S mint minden belső változás, ez a folyamat is most kapcsolataidban lehetőségeket teremt új alapokra helyezkedni, egy harmonikusabb állapot felé elmozdulni.

Mindez gyakorlatban érintheti párkapcsolatodat, üzleti vállalkozásodat.

Csodás hetet kívánok Nektek: Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.