Heti üzenet 06.06.-06.12.

2022.06.03

" Amikor két ember kapcsolata megszűnik, gyakran lehet ez még fizikai szinten is fájdalmas, hisz a szívcsakrák között szövődött finom energia szál most elszakad. Van is erre egy kifejezés: megszakad a szív. Utólag azonban majd hálás leszel azért, hogy képes voltál elengedni hozzád nem méltó embereket az életedből." 

Hetünk energiái mindenképpen egy előrevivő folyamatot mutatnak számunkra.

Amikor az ember fia, vagy lánya gondolati, mentális szinten is a magasabb tudatosság felé veszi az irányt. Ez által képes ráébredni azokra a karmikusnak mondott helyzetekre, melyben a saját gondolati mintáink és hozzáállásunk jelenti azt a bizonyos karmát, s ezen változtatva leszünk képesek sorsunk alakulásán változtatni.

Hetünk fő energiája leginkább az ébredéshez hasonlatos, egyfajta "aha" élmény, melyet egy jó ideje tartó személyes, belső fejlődés előzött meg, hogy aztán az élet egy másodperc felvillantsa a megoldást, az új kezdetek lehetőségének mikéntjét számunkra. 

Ennek a belső fejlődésnek a lényege az energiáink kiegyenlítettsége, egyensúlya. Amikor merünk hagyatkozni az intuícióra, és racionális, harcos, és "mindentnagyonakaró" énünket képesek vagyunk megzabolázni.

A múltban jól láthatóan lezártunk dolgokat, folyamatokat, melyek éppen az energiák kiegyensúlyozatlanságáról szóltak. És persze a kapcsolatainkban az ebből eredő problémák megtapasztalásáról.

A jelenben a megoldás keresés fázisában vagyunk, amikor ajánlatos egy kicsit visszavonulni és végiggondolni dolgainkat. Különös tekintettel a kapcsolatainkra, legyenek azok bármilyenek: üzleti, baráti, rokoni, vagy párkapcsolat.

Ez az újra- és átértékelés ideje. Fontos, hogy a folyamatban képesek legyünk az önreflexióra, hisz az önhazugságok csak újabb tévutakra visznek megoldások helyett.

Ebben a fázisban van nagy szerepe a gondolat nagytakarításnak és a pozitív hozzáállás kialakításának. 

Itt van lehetőségünk rálátni azokra a vakfoltjainkra, melynek mentén eddig működtettük kapcsolatainkat, és hogy elköteleződéseink valóban szívből jövőek voltak-e...?

S ha merjük észrevenni, és megfogalmazni, akkor világossá válik számunkra, hogy a változás nem elkerülhető: a valódi elköteleződéstől való félelmünk jelen és előző életbeli megtapasztalásaink eredménye, és mint ilyen, megváltoztatható. Sorsátíró változások lehetőségének illata lengi be most az étert...

Ráébredünk, hogy önbecsapásainkat sokszor saját illúzióinkhoz való ragaszkodás szülte: nem akartuk látni, ami oly egyértelmű volt...

... mert akkor búcsút kell mondani a szépecskén csillogó rózsaszín ábránd és álomvilágnak...., 

... mert akkor szembe kell nézni a valósággal...., 

 ... mert akkor ledőlnek a szépen felépített varázslatok, melyek börtönben tartanak minket, a valóságtól menekülők illúzió börtönében...

Üzlet és vállalkozás terén éppen ezért érdemes felülvizsgálni a tulajdonos-alkalmazott viszony mibenlétét, nem dédelgetve azokat az elképzeléseket, hogy az alkalmazott majd életét és vérét nem kímélve fogja gyarapítani vállalkozásunk sikerét...

Párkapcsolat terén pedig elfogadni, hogy igen, vannak, akik szép szavak mesterei, de ha a szavakból felépített rózsaszín fátyol mögé merünk nézni, láthatóvá válik, hogy itt bizony semmi nincs...

És amit ilyenkor tenni érdemes:

  • újragondolni céljainkat
  • szelektálni...., mindazokat, akikről úgy látjuk - most már tisztán és félreérthetetlenül - hogy energiáikkal nem járulnak hozzá életünk jobbításához
  • megtanulni új energiák mentén létezni, meghallani az idők szavát

Amint tisztába tettük magunkban mindezeket, megindul az automatikus szelektálódás folyamata. Bárki, aki most "elkopik" az életedből, vagy eltávolodik tőled, annak már egy ideje nem volt helye melletted.

Lesz, amikor Neked kell kimondani a búcsúszót, és nem biztos, hogy jól esik majd, de ez is a tanulás része.

S ennek nyomán kikeveredhetsz egészségtelen kötelékekből, frusztráló kapcsolatokból, és határozottan jól érzed majd magad ettől.

Üzleti szinten pedig a vérszívóktól való megszabadulás révén némi gyarapodás is várható. No meg egy sokkal kellemesebb, bensőségesebb légkör.

Semmi szükséged hobbi-kollégákra, hobbi-barátokra és hobbi-udvarlókra többé.

Szóval, akinek mennie kell, hadd menjen, akinek jönnie kell, az pedig itt lesz.

Szeretettel: Györgyi