Heti üzenet 05.03.-05.09.

2021.05.03

"Akarnunk kell a változást. Fel kell ismernünk a fájdalmat, amit akkor érzünk, ha nem változtatunk, és látnunk kell azt az örömöt, amit akkor fogunk átélni, ha megváltozunk."

Adam J. Jackson

Ez a hét olyan energiákat hoz számunkra, melyek hozzásegítenek a belső megújuláshoz. Felfedezni magunkban a játékosságot, megengedni magunknak a kiáradó érzéseket. Ahhoz, hogy mindez megtörténjék, az elfogadás és a befogadás képességét kell(ene) erősíteni magunkban. Elfogadni helyzeteket, embereket, úgy ahogy vannak, olyannak, amilyenek. Nem biztos, hogy mindig tisztán és reálisan érzékeljük és értékeljük a dolgokat. Sőt, gyakran nem.... ám ha évek múltán visszatekintesz életed eseményeire, rájöhetsz, hogy minden úgy volt jó, ahogy történt. Lehet, most nem látod értelmét mindannak, ami történik, de idővel a kép kitisztul, és más megvilágításba helyeződik sok minden.

Ha ezt tudjuk, képesek leszünk szenvedés nélkül megélni azt, ami épp történik. S később feltárulnak azok a most rejtve maradó dolgok, melyeknek most épp nem sok értelmét látjuk... hiszen nem látunk tisztán. Ami azonban most a felszín alatt formálódik, előbb-utóbb láthatóvá válik, anyagba sűrűsödik. 

Most elég mindössze annyi, hogy egy gyermek ártatlanságával és hitével bízol abban a magasabb rendező elvben, amely így alakította életed mostani koreográfiáját. S tudod, hogy mindez téged szolgál. Ez által fejlődsz, változol.

A folyamat, - bár érezheted nehéznek - most azt szolgálja, hogy észrevedd, mi az, ami még gátol. Életed fáján melyek azok a kiszáradt gallyak, ágak, melyeket most le kell nyesegetni, hogy az új ágak kifejlődhessenek.

Minden, ami most zajlik, az új létrejöttét szolgálja.

S van, aminek most felszínre kell törnie: az elfojtott, kimondatlan érzéseknek, mindannak, amit még önmagad előtt is titkolsz.

Ha tudatosan figyelsz a jelekre, sikered garantált...., mert hogy most jelekből lesz bőven. Úgy tűnik a szellemvilág lényei csatasorba álltak, s az energia most arra összpontosul, hogy ezt a folyamatot siker koronázza.

A változás hektikus eseményeket és érzéseket hozhat, de ez a változások sajátja. Te csak tudd, hogy ha "beleállsz" ebbe a folyamatba, biztonságban vagy.

---mert az Univerzum és az élet természete a folytonos változás, s életünkben csak egy dolog biztos: minden változik.

Ha úszol az árral, az visz magával. Ha ellenállsz, könnyen lehúznak az örvények.

Légy olyan, mint gyermek: fogadj mindent őszinte rácsodálkozással, nyitottsággal, és bizalommal.

Mindez azonban nem a láblógatós, "majdleszvalahogy" verzió. Olyan, mint egy terepgyakorlat: elindulsz, s érkeznek a megoldandó feladatok.... és mi tudjuk, hogy képesek vagyunk megoldani őket!

Csodás hetet kívánok Nektek: Györgyi