Heti üzenet 04.19.-04.25.

2021.04.19

"A legfontosabb dolog a világon, hogy hajlandó légy föladni azt, aki vagy, azért, akivé válhatsz." Müller Péter

Ez a hét az egyik legjobb lehetőség, az elmúlt hetek kissé nyomasztó energiái után!

Végre a téridő energiái lehetőséget adnak egy kis fellélegzésre, arra, hogy dolgainkat könnyebben tudjuk alakítani. Most érdemes akár kockázatot is vállalni. Nem, a házadat ne tedd fel a rulettre... az nem más, mint mikor a sorsot kihívod magad ellen.

Viszont szívünk szavára hallgatni, a szív vágyai irányába elindulni most lehetséges, és érdemes. Kitartani a mellett, amit szeretnénk, amire lelkünk mélyén olyannyira vágyunk.... még akkor is, ha most talán a racionalitás nem ezt diktálja. Kétségeink most felerősödhetnek, olyannyira, hogy elnyomhatja bennünk azt a belső hangot, mely a változás/változtatás irányába hív. 

"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta." Woody Allen

Ennek a töprengős, agyalós, önmagunkat túlpörgetős, feleslegesen aggódós energiának a jelenléte emberi mivoltunkat tekintve egyáltalán nem meglepő. Amikor a hit fényei lelkünkben még csak pislákolnak, vannak pillanatok, hogy engedünk a bennünk alattomosan lappangó kétely hangjainak. A kétely hangjai a következők:

"Mi lesz, ha...."

"Mindig pórul járok...."

"Úgysem sikerülhet..."

...és még sorolhatnám.

Ugyanakkor hidd el, ha nem minden úgy alakul, ahogy azt elképzelted, az nem a kudarc, hanem az újratevezés lehetősége.

Amikor azt mondod "mindig", csak kérdezd meg önmagadtól: valóban mindig? Biztos, hogy mindig? És gondolatban barangolj vissza múltad azon történéseihez, amikor bizony jól jártál. Biztos van ilyen, nem is egy! S akkor tudni fogod, hogy a kétely ördöge az általánosításokban bújik meg, de most először nem fogsz hinni neki!

..és amikor felsejlik benned az a gondolat, hogy "úgysem sikerülhet", akkor csak annyit mondj magadban: Törlés. S bízz magadban annyira, hogy tudd, képes vagy rá. Gondolatban életed idővonalán addig lépdelj visszafelé, amíg meg nem találod azt a pontot, ahol még betonbiztos volt az önmagadba vetett hited. S ezt az érzést vidd el mostani énedhez, töltekezz fel vele. Válj eggyé ezzel az érzéssel, lélegezd be, mint az erdő tiszta levegőjét.

Mert a megújulás ezekben az erőforrásokban rejlik, melyek ott szunnyadnak Benned. Életed hajnalán, mikor megpillantottad a napvilágot, még mindez erősen élt Benned, csak időközben elhitették Veled az ellenkezőjét.

Itt az idő, hogy visszavedd erődet.

Mindezt úgyis hívják, hogy szemléletváltás. Amikor őszintén megfogalmazod vágyaidat, teret engedsz nekik a szívedben, s megszabadulva szerepeidtől elindulsz az önmegvalósítás útján.

Mindegy, mi zajlik kint, ha bent rendben vagy, kint is a rendben lévő dolgok találnak majd meg.... csak úgy, csupa "véletlenségből" J

Nagy ölelés, Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.