Heti üzenet 04. 17. - 04. 23.

2023.04.14

"Eszes lény az ember, tehát mérlegel: tegye, ne tegye. S közben kuncog benne a lélek:  "Csak töprengj, okoskodj – dönteni úgyis én fogok, sőt már döntöttem is, ha te még nem is értesültél róla." Ancsel Éva


Hetünk energiáját a Nap lapja mutatja, mely jelenti a cselekvő erőt, a teremtés képességét, a kiteljesedettség érzését. Az éledő kreativitást, az optimizmust, és mindennek olyanfajta elegyét, mellyel képesek vagyunk hatást gyakorolni a környezetünkre, sorsunkra.

A téma, mely ennek kapcsán megjelenik, két szálon is futhat: egyrészt a női-férfi energiák és természetesen a párkapcsolat témája, és lesznek, akiknél ez elsősorban a munka-karrier témáját feszegeti.

Bármelyik életterületen aktuális ez a téma, most lezárhatjuk a kerülő utak, a belső félelmek időszakát. Lehet ez egy mérgező légkör, vagy kapcsolat. Ehhez azonban a célok tudatos megfogalmazása szükséges. Ha tudjuk mit akarunk és merre felé tartunk, már csak egy lépés, hogy meg is teremtsük. És ez most az a fajta teremtés, mely egy belülről kifelé irányuló folyamat. A mágia művészete, a jövőteremtés mágiája ez. A belső egyensúly és harmónia növeli a magabiztosságunkat.

Ennek előfeltétele a lezárás, az elengedés képessége, amikor is szívünk új utak és lehetőségek felé nyílik meg. És ha már a teremtésnél tartunk, ilyenkor az Univerzum is visszatükrözi mindazt, amit kisugárzunk, és bőségesen küldi felénk a lehetőségeket. Így aztán próbára teszi a döntésképességünket is. Megtalálni és észrevenni a lehetőségekben rejlő potenciált, számba venni előnyöket és hátrányokat. (Hiszen mindennek van jó és "rossz" oldala egyaránt) És szívünk szavát követve választani a számunkra akkor és ott a legnagyobb jót.

És ebben megjelenhetnek talmi értékek, melyek leginkább csak annak látszanak, a csábító ajánlatok, a nem tisztességes ajánlatok is. Melyek aztán konfliktusokhoz és szakításokhoz vezetnek.

Ha a szíved útját választod, akkor a sikert és a biztonságot is választod egyben. Hogy jön össze ez a két dolog? Amikor valamit szívből csinálsz, az egyben azt is jelenti, hogy a helyeden vagy. Megérkeztél.

És ebben a teremtésben és választásban a hangsúly nem a kapcsolódáson van, hanem rajtad. A belső újjászületéseden.

Lassan, de biztosan érdemes meghozni ezeket a döntéseket, és eloldani a régi kötelékeket. A megfontoltság jelenti egyben a mérlegelést, a befelé figyelést is. Amikor figyelem mindazt, ami van, ami történik, és figyelem a lelkem rezdüléseit, a testem válaszait.

Csodás lehetőségek és energiák ezek. Kívánom, hogy mindez sikerüljön Nektek.

Persze van az úgy, amikor a döntés nehéz, vagy a dolgok anyagba gyúrása akadozik belső bizonytalanságunk okán. Várlak szeretettel, együtt sikerülhet. Megnézhetjük a partnert, a céget, és a lehetőségeidet. A kártyák képesek rejtett, háttér információkat is feltárni. (néha magam is meglepődöm..)

A döntési folyamatban is tudlak támogatni, a coaching során a

(euro) (ingvinisztikus) P (rogramozás) hatékony technikáival.

Szeretettel, Györgyi