Heti üzenet 04.10.-04.16.

2023.04.10

"A női princípium újra felemelése döntő a Föld harmóniája szempontjából." David Icke


Hetünk lapja a Nő kártyája, vagyis a tiszta női minőség, a befogadás, az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet, mely természetesen nem azonos az alárendelődéssel és az önmagunkkal való meghasonulással.

A világnak egyre nagyobb szüksége van ezekre az energiákra. Itt az ideje, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapjanak ezek az energiaminőségek a világban. Ám ez csak úgy lehetséges, ha a nők saját magukon végzik el ezt a mély, belső transzformációt. Átmenet ez a jelenlegi létállapotból egy egészen más minőségbe. A belső tisztaság, harmónia felé.

A folyamat sorsszerűen jelen van minden nő életében, és ez által minden férfi megtapasztalásában is. És ehhez most megkapjuk a lehetőségeket is: a befelé fordulás most kincset ér. Hiszen lehetőséget ad számunkra a szembesülésre, az átértékelésre és a múlt feldolgozására egyaránt. 

Történhet ez tudatos, belső megélések során. Vagy életünkben megjelenő "próbatételek" kapcsán, melyet, ha tudatosan szemlélünk, észrevehetőek benne az éppen aktuális feladatok. És lehetőségünk van a női körök, közösségek támogató közegében gyógyulni. Bármelyiket is választjuk, szívünkben újjáélednek ezek az energiák. Válaszokat kapunk kérdéseinkre, és mélyebb értelmet nyernek a látszóleg jelentéktelen dolgok és események az életünkben. A téridő energiái, az Univerzum segítő szellemei most mind segítik ezt a folyamatot. Hogy aztán elengedve minden akadályozó és gátló tényezőt - legyen az egy élethelyzet, egy személy, egy kapcsolat –, kivirágozhassék bennünk mindaz, ami eddig csak szunnyadó, eltemett készség és képesség volt.

Egy belső újjászületés veszi most kezdetét – ha készek vagyunk rá – mely egyben új ciklust is jelent – nem csak a nők, hanem az emberiség történelmében is.

Lassan haladunk, hiszen van dolog bőven: elengedni többezer éves múlt sérelmeit, hogy aztán kibontakozhassék egy új minőség – nem kis feladat.

A világban jelen lévő harcos és agresszív energiák így válnak megszelídíthetővé.

Lányaink és fiaink így lesznek képesek másképp élni, és másképp kapcsolódni.

És férfiaink pedig így találják meg újra helyüket ebben a teljesen más világban.

Egyáltalán nem véletlen, hogy ez a kirakás épp Húsvét hetére íródott. A feltétel nélküli szeretet, a minősítés és ítélkezés mentes elfogadás értékei fogalmazódtak meg bő kétezer évvel ezelőtt. Hogy aztán ennek nevében induljanak véres háborúk, nők elleni hadjáratok, politikai csatározások, és mérhetetlen vagyonfelhalmozások.

Nincs más út, csak a szeretet útja, melyet a földi polaritásban a női princípium képvisel. (Már ha képvisel) S az emberiség utolsó pártízezer éves történelmében olyannyira volt ez elnyomva, hogy alaposan meg is nyomorodott. Elfeledtük, és most újra kell élesszük, hogy valóban megvalósulhasson mindaz, ami végett megszülettünk erre a sárgolyóra.

Lassan – nagyon lassan – véget ér ez a patriarchális rémálom, a nyers erő és erőszak ideje itt a Földön. Da csak akkor, ha mi nők megtisztulva, átalakulva képesek leszünk megmutatni mindazt, ami helyette létrejöhet.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok, Györgyi