Heti üzenet 03.29.-04.04.

2021.03.28

"Életünkben meghatározó az a felismerés, hogy a többi lénnyel közösen átélt, feltételekhez kötött boldogság mulandó, és hogy legkésőbb a halállal minden ....... véget ér. Ezért fontos, hogy minél kevesebb elvárásunk legyen, ne éljünk a múltban vagy a jövőben, hanem minden porcikánkkal élvezzük a jelen pillanatot. Aki elég érett, belátja ezt, és nem fogja többé játszmákra pazarolni idejét, hiszen tudja, hogy minden pillanat az utolsó lehet. Őszintének kell lennünk, mert a dolgok mulandósága nem egy elvont elképzelés, hanem olyasvalami, ami folyamatosan, minden percben megtörténik." Ole Nydahl 

Hetünk témája nem más, mint az a csapdahelyzet, melybe leginkább magunkat sodortuk. Olcsó, pitiáner játszmákkal, apró kis trükkökkel. ...mert úgy szerettünk volna megkapni az élet nyújtotta örömöket, javakat, szeretetet, hogy nem adtuk hozzá mindazt, mely részünkről szükséges. Időt, energiát, munkát, valódi jelenlétet és érzéseket, stb. Felborult az egyensúly, megbántottak, vagy megbántottunk. Lehet, még büszkék is voltunk milyen kreatív találékonysággal préseltük ki az életből, a másik emberből mindazt, amire szükségünk van. Ám, mint tudjuk, az Univerzumban rend uralkodik, s minden az egyensúlyra törekszik.

Így most szembesülhetünk mindezek következményével.

Aki megérti, hogy minden szava, gondolata, érzése és cselekedete nem más, mint egy adott frekvencián rezgő energiamintázat, az azt is tudja, hogy ez a rezonancia szűkebb és tágabb környezetünkben viszonzásra lel. Nos, ez történik most. S ami most visszatér hozzánk, lehet, nem igazán kedvünkre való....

Az ebből adódó külső és belső feszültségeket sokan tapasztaljuk most. Lehet mi voltunk mindennek az alanya, és most ébredünk tudatára önnön becsapottságunknak. Vagy épp, mi indítottuk el ezt a játszmát, s most, amikor játszmánk kudarcba fúlt, nem érezzük jól magunkat... finoman szólva.

Jelen helyzetben sem a harag, vagy neheztelés, sem pedig a bűntudat érzése nem jelent megoldást. Így, vagy úgy, de hibáztál. Akár azért, mert hagytad magad kihasználni, akár azért, mert mások kárára próbáltad érvényesíteni akaratodat, érdekeidet. Ami jó mindebben, hogy felismerted. Minden változás a felismeréssel, tudatosodással kezdődik.

A megoldást ebben a helyzetben a megbocsájtás energiája adhatja. Önmagunknak és másoknak egyaránt.

"Az igazi megbocsájtás lebontja a gátakat, melyeket a sérelem épített, és idővel megnyitja a bizalom felépülésének útját." Gary Chapman

Tanácstalanul tekintünk most erre a helyzetre, s bizonytalanságunk csak újabb gátakat emelhet. Nem kell túlbonyolítani, a jó dolgok végtelenül egyszerűek. Csak engedd meg magadnak, hogy tiszta, mély érzéseid őszintén megnyilvánuljanak. Ez a legjobb "gyógyszer". Elengedni a játszmákat, és felelősen, őszintén viszonyulni önmagunkhoz és másokhoz egyaránt.

A kártya arra figyelmeztet, hogy ne halogasd mindezt, mert egészséged láthatja kárát. Nem kell szükségszerűen belebetegedni sem az önsajnálatba, sem pedig a bűntudatba.

Ha szükséges, kérj segítséget. Márpedig, most szükséges!

Ajánlott minden reggel elismételni a következőt:

"Az Univerzumban mindenre létezik megoldás, több is. Ráhangolódok azokra az energiaminőségekre, melyek a lehető legjobb megoldást adják problémáimra, megoldandó feladataimra."

Tekintve a feszült energiákat, kértem egy összegző lapot:

A horgony lapja biztató végkifejletet mutat. Jelentheti itt az alábbiakat:

  • betegségből való felépülés
  • kiegyensúlyozottság
  • révbe érés, megállapodottság
  • egy út lezárult, s annak tanulságait magunkban hordozzuk
  • az irány megtalálása, a dolgok a helyükre kerülnek

Kedvesek, legyetek éberek, tudatosak és megbocsájtóak, szeretettel: Györgyi

Szeretnék időpontot egyeztetni

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.