Heti üzenet 02.22..-02.28.

2021.02.20

"Bátornak lenni azt jelenti: végig érzed magadban a félelmet. A bátorság nem tünteti el a rettegést, csak harcol, megküzd vele minden szó, minden lépés előtt. Csatázik vagy táncol vele, hogy kiderüljön, felül tud-e kerekedni rajta. Bátorság kell ahhoz, hogy legyőzd a félelmeidet, de ahhoz, hogy bátor lehess, kell a félelem is, amin felülkerekedsz aztán." Cecelia Ahern

Ezen a héten, úgy tűnik, a sok stagnálás, egy helyben toporgás és hezitálás után végre veszünk egy nagy levegőt és elindítjuk a dolgainkat. 

Távolinak tűnő dolgok realizálódhatnak most, távolról érkezhetnek életünkbe hírek, emberek. Ez az elindulás, újrakezdés energiája, mely kapcsolataink köré szövődik most. Lesz, akinek a karrier céljait érinti, de megnyilvánulhat családi, baráti és szerelmi téren is.

Megfogalmazódhat bennünk az elhatározás, hogy ezt a kapcsolatot most rendezem, nem halogatható ez tovább. Most végre feltisztul a köd, a homály, mely eleddig gátolta, hogy a helyzetet tisztán lássuk, és értékeljük. Érdemes most visszatekinteni egy kicsit, felidézni az apró részleteket is, és egy kicsit más szemszögből (is) rálátni minderre. Ez a fajta új nézőpont segít nekünk abban, hogy tisztázzuk magunkban, mik is a valódi vágyaink. Ha mindezt megspékeljük még a belső átalakulás/átalakítás energiájával, képesek leszünk megengedni magunknak a szeretetet, a szerelmet, az el- és befogadást. 

Ami ebben eddig akadályozott, az a belső félelem, mely elhitette velünk, hogy nem érdemeljük meg mindazt, amire annyira vágyunk; .... hogy nem vagyunk szerethetőek, vagy nem vagyunk képesek mindezt megvalósítani az akadályok tengerében. Az elmúlt időszak visszavonultságában talán sikerült rálátnunk arra, hogy az akadályok nem kívül vannak, hanem belül: BENNÜNK. S külső megfigyelőként tekintve magunkra, észrevehettük, hogy saját utunkban állunk. S amikor a dolgokat végre úgy látjuk, ahogy az valójában létezik, lehántva róluk hiedelemrendszereink és sérelmeink páncélját, bölcs tisztánlátással felismerhetjük végre: itt az idő! Elindulni, megtenni, megmondani, mert ott a "túlvégen" már mindezt nagyon várják. 

Itt az ideje az őszinte elköteleződésnek. Ahhoz, hogy ez most megtörténhessen, érdemes végre lehántani magunkról a múltban felpakolt álarcainkat. Nemcsak azért, mert idejét múlta, hanem mert semmi szükség rá. A kapcsolódások ezen a szintjén a tiszta, őszinte és nyílt kommunikáció működőképes csak.

Szeretettel ölellek Benneteket: Györgyi

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.