Heti üzenet 02.19.-02.25.

2024.02.18

"Amikor felismered a nehéz helyzetek, problémák mögött megbúvó lelki szintű akadályokat és tudatosan gyomlálod ki lelked mélyéről azokat, a vágyak egyszerre valósággá válnak."


Hetünk alapenergiáját az új kezdetek belső kényszere adja: régóta fennálló akadályok vagy lelki blokkok ezek, melynek eredete a családi ágban keresendő. Érzéseink jogosak, itt van az új kezdetek ideje. Az esetleges türelmetlenségünk is teljesen érthető.

Ugyanakkor hajlamosak vagyunk túlgondolni, túlagyalni a dolgokat. Gondolataink fókusza most a biztonság, vagy épp a család biztonságának megteremtése. Egyeseknek lehet ez ingatlannal kapcsolatos ügy is, melyek hivatalos ügyintézéseket igényelnek.

Lelki szinten pedig most kezdünk rálátni azokra a blokkok és belső akadályokra, melyek "családi örökségek". A család hetedíziglen ránk gyakorolt hatása és a szülők, elsősorban az apa befolyása, mely meghatározza a kapcsolati mintáinkat és párválasztásunkat.


Megérthetjük végre, miért mindig a "rosszfiúkat" találjuk vonzónak, újra és újra beválasztva a férfi alsóoktávos típusát.

Férfiként pedig megjelenhet bennünk a kapcsolatokra való nyitottság. Megfogalmazódhat, hogy valami másra vágyunk, mint amit a szüleinktől láttunk.

Az apa seb begyógyítása időszerű és ha kitartunk e mellett, szívünk újra nyitott és befogadó lesz. Örömre, mármorra, szerelemre kicsiben, nagyban, komolyan vagy éppen komolytalanul…kinek mi aktuális.

Családi, karmikus terhek súlyától szabadulhatunk meg, mely a szemlélet- és gondolkodásmódunkat is alaposan megváltoztatja.

Tavaszi zsongás, bizsergés szele érződik a levegőben, s ha teszünk érte, a fészekrakós projektek is sikerülhetnek.

Szeretettel, Györgyi