Heti üzenet 02.14.-02.20.

2022.02.11

"Amikor a szeretet int felétek, kövessétek őt, Jóllehet minden útja nehéz és meredek. És mikor szárnyai átölelnek, engedjétek át néki magatokat, Jóllehet a belsejében rejlő kardok sebet ejthetnek rajtatok. És amikor szól hozzátok, higgyetek szavának, Jóllehet hangja összetörheti álmaitokat, miként az északi szél pusztává sepri a kertet.Mert amiként a szeretet koronával ékesít, azonképpen fog keresztre feszíteni is. Amiként növekedésteket segíti elő, azonképpen nyeseget is. Amiként felszárnyal magasságotokba, és megsimogatja leggyengébb ágaitokat, Azonképpen száll le gyökereitekhez is, és megrendíti őket a földhöz való kapaszkodásban. Ezt teszi véletek a szeretet, hogy megismerjétek szívetek titkait, s e tudás által az Élet szívének egy darabjává váljatok." Khalil Gibran

Férfi-női energiák, harmónia, szinkronicitás

Meglepődtem, hogy mennyire működik a szinkronicitás.... a múlt héten a női energiákról írtam, hisz ezt a témát adta számunkra a téridő. Nos, az előttünk álló hét témája a férfi energiák. Így is van ez rendjén, az Univerzum mindig tudja, mit akar elmondani nekünk.

Maga az a tény, hogy a férfi-női energiaminőségekre irányítja figyelmünket, nem jelent mást, mint hogy ideje van ebben is a változásnak. Itt az ideje rendet tenni fogalmakban, viszonyulásokban, és nézőpontok terén is. 

Elérkezett az a lehetőség, hogy letehessük a nemek harcáról szóló pár évezredes "szösszenetet" végre. Ehhez azonban úgy tűnik, ki kell nyitni a kapukat. A lélek kapuit leginkább. Beengedni és közelebb engedni a női minőséget. A múlt sérelmeit szélnek ereszteni, elengedni neheztelést és haragot, melyek évezredes, inkarnációkon átívelő tapasztalások eredményei. Bevallani magunknak, hogy igen, fájdalmas tapasztalások ezek, és nem a kőkemény páncél alá gyűrni. 


Felfedezni a női energiákban rejlő valódi minőséget. Tisztítva ezzel azt a mezőt, melyet megtöltöttünk ezekkel a hitrendszerekkel. Olyan gondolati csapdák ezek, melyekbe azért sétáltunk bele, mert nem értettük ezeknek az energiáknak a mibenlétét, működését és ez megriasztott minket. Tovább lépni az új kezdetek és újfajta együttműködés felé. Talán még nem érezzük magunkat elég erősnek ahhoz, hogy a rivális helyett a szövetségest lássuk, de gondolatban már megfogalmazódott bennünk, hogy szükség van a tovább lépésre. A megújulás kulcsa a fejlődésben van. Elengedve azokat a hagyománynak keresztelt, megkövült vélekedéseket, hogy hogyan is kéne működnie a dolgoknak, kinek mi a feladata...stb.

Lehetőség van most a hitrendszereink, meggyőződéseink átkeretezésére, ha nem engedjük, hogy belemerevedjünk azokba az elképzelésekbe, melyek eddig meghatározták vélekedéseinket. Magunk mögött hagyva régi és ma már csak formálisnak mondható ideákat.

Tabudöntögető témák ezek, melyek adott esetben kiválthatnak ellenkezést és elutasítást is. Éppen ezért kértem még egy összefoglaló, iránymutató lapot is, hátha oldódnak ezek az érzések bennünk: itt az ideje a gyógyulásnak ezen a téren is.

Csodás, szívnyitogató hetet kívánok Nektek, szeretettel: Györgyi

Ez az elemzés általános, így lehet, hogy rezonál veled, de lehet, hogy nem. Ha konkrét, személyre szóló útmutatást, elemzést szeretnél, keress elérhetőségeim bármelyikén.