Heti üzenet 02.07.-02.13.

2022.02.06

"Macskanő vagyok, nálam az élet varázsa. Illatom nem parfüm, hanem a bőröm frissessége, nedveim üde érzete, leheletem könnyedsége. Erőm a szemeim mélyrehatósága, bőröm simasága, testem szorító feszessége, ahogyan befogadok egy másik testet lelkestől. Nőiességem, teljességem az érzékeim vadsága, karmaim, fogaim bántó cirógatása, nevetésem csilingelése. Vonzásom a meghallgatás művészete, a kimondás képessége, az érzékenység kiváltsága. A nőnek ebben a tudatban kell élnie a mindennapokat a bevásárlástól az ablakpucolásig." Tisza Kata

Hetünk témája a nőiség, a női energia. Érdekes, hogy mostanság ilyen sokszor vetődik fel a párkapcsolat, illetve a női energiák kérdésköre. Nem vagyok asztrológus, de úgy tűnik, hogy a Vénusz bolygó vándorlása az égbolton alaposan megmozgatja a bennünk élő minőségeket.

Viszonyunk a nőiséghez, a női energiákhoz régóta becsontosodott és szűkbe szabott fogalmak mentén mozog, melyekkel magunkat is korlátozzuk, nőként és férfiként egyaránt. Elérkezett az idő, hogy ezeket a hitrendszerek felülvizsgáljuk és átírjuk magunkban. Persze ez korántsem olyan könnyű, hisz ezek kialakulása "mindössze" szűk 26 000 évre tekint vissza. Valahogy nem akarjuk látni, hogy ezeket a korlátozó, szűkbe szabott kereteket tágítani kéne, és a "hogyan" pedig végképp homályba vész. Pedig, ha körbe tekintesz a világban zajló folyamatok tengerében, jól kirajzolódnak a körvonalak: az önmegvalósítás, a hivatás emberi jog, nemi identitástól függetlenül.

Tiszta energiákkal érdemes most útnak indulni, hisz ez képes csak eljuttatni minket a fordulóponthoz. Elengedve minden idejétmúlt vélekedést és elménkben gyökeret vert hiedelmet, miszerint a dolgoknak így vagy úgy kell lennie. Célunk, hogy lezárjunk olyan helyzeteket, melyekbe beleragadtunk, és önmagunk foglyaivá váltunk.  

Mindezt pedig azért, hogy kapcsolódásaink a jövőben ne "járás", "házasság" meg "együttélés" szintjén mozogjon, hanem "életközösség" és "sorsközösség" legyen.

Melyben benne foglaltatik a szexualitáson túl egy mélyebb intimitás is. Amiben a lelkünket is mezítelenre vetkőztetjük, s az orgazmus nem csupán kéj, hanem egy olyan energiamező két ember között, melyben csakráink, mint dimenziókapuk megnyílnak, és együtt merítkezünk meg az Univerzum energiáiban.

Ez adja kezünkbe a kulcsot, mellyel egy új időszámítást kezdhetünk.

Ehhez azonban szükséges egyrészt a félelmek feloldása. Hisz nincs annál félelmetesebb a mai kor embere számára, mint szívből szeretni.

Másrészt pedig a kollektív tudati és tudatalatti mintáinak átíródása. Ez pedig csak rajtunk, egyes embereken keresztül lehetséges. Minél többen tesszük ezt meg egyénileg, annál tisztább lesz a kollektív tér, hozzájárulva ezzel mások változásához is.

Így nyerhet mélyebb értelmet a "Segíts magadon és Isten is megsegít" igazsága.

Csodás hetet kívánok Nektek szeretettel, Györgyi

Ez az elemzés általános, így lehet, hogy rezonál veled, de lehet, hogy nem. Ha konkrét, személyre szóló útmutatást, elemzést szeretnél, keress elérhetőségeim bármelyikén.