Heti üzenet 02.05.-02.011.

2024.02.04

"Bármilyen veszteségtől való félelem csak megidézi magát a veszteséget. Bármilyen veszteségtől való félelem gyakran minden valós alap nélkül létezik bennünk. Önmagunk erejébe és az Univerzumba vetett hitünk képes csak kigyógyítani minket a kishitűségünkből és bizonytalanságunkból."


Hetünk alapenergiáját a Hegy lapja adja, mely akadályokat jelöl. Lehetnek ezek olyan mélyen megbúvó lelki blokkok is, melyeknek eredete a régmúltban gyökerezik. Esősorban kapcsolataink témakörét érintik: üzleti és munka kapcsolatokban a konkurenciát, rivalizálást. Párkapcsolatban pedig a féltékenység, az elvesztéstől való félelem. Vagy éppen az elvesztett kapcsolat gyászát.

Saját teremtő erőnket és lehetőségeinket korlátozzuk ezzel. Ahogy egyre inkább belegabalyodunk ezeknek az érzéseknek az útvesztőibe, annál inkább az önsorsrontás csapdájába eshetünk. Elhomályosítja valóságérzékelésünket, egyre mélyebbre rágja magát és olyan programokat épít a tudatalattinkba, melyekre aztán visszaigazolásokat is találunk a vonzás törvénye alapján. Hiszen gondolataid és érzéseid olyan mágneses jeleket bocsátanak ki, melyek a neki megfelelőt vonzzák be hozzád…


Kapcsolatainkban most elindulhat egy lassabb folyamat, mely végül hosszabb távon lezárásban végződhet. A kölcsönös tisztelet és partnerség helyreállítása nélkül nem igazán jutunk semmire. Az alá/fölérendeltség egyre kevésbé működik. S ezeknek az egészségtelen kapcsolati dinamikáknak köszönhetően sérülünk. Lelki sebeink pedig arra figyelmeztetnek, hogy környezetünk reakciója egyben visszatükröződés is. Ha nem tiszteljük magunkat, akkor mások is tiszteletlenül bánnak majd velünk. Mások elvesztésétől való félelmünk – mely megbicsaklott önbecsülésünkről árulkodik - pedig méltatlan helyzetekbe sodor.

Kerülő utak ezek, melyen önmagunk megtévesztése okán járunk. Ez által pedig manipulálhatóvá válunk.

Elengedni ragaszkodásainkat, melyek érdemtelen helyzetekbe sodornak, a kezdeti fájdalmas érzések után egy belső harmóniát hoz majd életünkbe.

Kimondani a vágyainkat és megvalósítani önmagunk legjobb verzióját talán a legjobb dolgok egyike, ami történhet velünk.

Szeretettel, Györgyi