Heti üzenet 02.01.-02.07.

2021.01.31

Még a rossz döntéseknek sem annyira csúfos a végük, mint azoknak a helyzeteknek, amikor valaki nem tud dönteni, és egyszerre akar csinálni két, egymással szöges ellentétben lévő, összeegyeztethetetlen dolgot. Boldizsár Ildikó

Az út... a döntés...a választás...

Eljött az idő...., bár talán szeretnéd még halogatni, kicsit még alaposabban megvizsgálni, benne maradni abban az illúzióban, hogy "jó döntéshez idő kell"... csendben súgom, nincs tovább. Halogathatod, persze... egy döntést meghozni azonban a legalkalmasabb időben érdemes. Amikor összhangban vagy univerzum ritmusával. Amikor az energiák összjátéka egy csomópontban sűrűsödik, és fókuszált cselekvésre ösztönöz, biztosítva ezzel a legjobb végkimenetel lehetőségét. MOST van jelen ez az energia, melynek terében a kiteljesedés illata lengi be az étert, a teremtő erők koncentráltsága pedig a megoldás lehetőségét hozhatja magával. 

Nőként talán már megszületett benned a döntés, melyeket felismerések kísértek, és most kicsit megállsz, visszatekintesz.

Férfiként pedig itt az ideje felismerni, hogy ki, vagy mi az, aki/ami valóban a be/kiteljesedés energiáját hozhatja el életedben.

Az önmarcangoló, önsorsrontó vívódásoktól búcsút vehetünk, ha elfogadjuk mindazt, amit most az élet tálcán kínál számunkra... ha képes vagy meghallani szíved valódi vágyait és érzéseit. Engedd el magad, ússz az árral, mert most oda visz az áramlat, ahol lenned kell/kéne. Ami mindehhez szükséges még: elmondani, kimondani, leírni, megbeszélni azokat a múltbéli dolgokat, történéseket, melyek még ott szunnyadnak, és arra várnak, hogy tisztázódjanak végre.

Kimozdulni ebből a totyogós, toporgós energiából, s elindulni arrafelé, ahol a szívünk legmélyebb vágyai lakoznak. Egyfajta belső utazás ez, mely a változás, fejlődés általi új utak és a beteljesedés ígéretét hordozza. Halkan mondom: szerelmetes energiák is egyben....


Lehetőség van egyéni konzultációra, blokkoldásra, elemzésre, illetve energetikai gyógyításra.

A lehetőségekről az alábbi linken tudtok tájékozódni: Szolgáltatásaim

Felveheted velem a kapcsolatot: Kapcsolat