Heti üzenet 01.31.-02.06.

2022.01.30

"A legrosszabb döntéseket akkor hozzuk, amikor kevésnek érezzük magunkat. Éppen ezért a legjobb döntéseink érdekében a legtöbb, amit tehetünk, az, hogy reális önértékelésre teszünk szert. A legbiztosabb önvédelmi eszköz a pontos önismeret. Ha látod saját magadat, tudod, mire vagy képes, és mire nem. Bárki bármivel bánthat, alapjaidban stabil maradsz." Tisza Kata

A szív húrjai...

Ez a hét - a változatosság kedvéért - ismét a párkapcsolatok köré szövődő üzenetet hozott számunkra. Már jó ideje sok asztrológiai elemzésben olvasható a Vénusz bolygó - és a hozzá kapcsolódó témakörök, mint szerelem, szeretet, művészetek - kiemelkedő szerepe jelen bolygóállásokban, de ez a szinkronicitás engem is némi csodálkozással tölt el.... jó, tudom, mindannyian egy térinformációs rendszerből kapjuk az üzeneteket, információkat. Inkább úgy fogalmaznék, rácsodálkozás ez részemről az Univerzum csodálatos rendjére és működésére.

Hetünk fő energiája az erő témakörét feszegeti. Az az erő, mely a biztonságérzetet, a védelmet sugallja számunkra. Amikor úgy érezzük, semmi baj nem történhet. Bízunk önmagunkban, abban, hogy képesek vagyunk szívünk szerinti megoldásokat találni életünk aktuálisan megoldandó feladataiban.

 Régóta érlelődő - vagy inkább iszaposodó - helyzet vár most megoldásra. Szálai a múltba vezetnek, és bár nosztalgiával tekintünk rá vissza, most itt az ideje a leválásnak. Eljutni a döntésig legalább, hogy kilépünk a várakozás köréből, melybe lelkünk is belekérgesedett már. Kitörünk végre ebből csapdahelyzetből, mely hínárként tekeredett ránk az idők folyamán és lassan észrevétlenül húz le.

Tévút azt gondolni, hogy az összhang, az egymásra hangoltság és a vágyakozás - amúgy csodálatos elegye - elegendő lesz ebben a helyzetben. Ha hiányzik az elhatározás, és a belőle fakadó akarat, - mely valóban alkalmas arra, hogy átvezessen bennünket az akadályokon - a kapcsolat jövője és perspektívái erősen megkérdőjelezhetőek.

Ha a kommunikáció kimerül abban, hogy bántjuk egymást, vagy jószerivel nem is nagyon van, itt ez ideje elfogadni azt a tényt, hogy ez most nem működőképes.

Ideje van búcsút venni a múlttól, annak szereplőivel és illúzióival együtt, s ebben nagy segítségünkre lehet, ha feloldunk olyan rögzült viselkedésmintákat, mint a ragaszkodás, birtoklás... Ehhez pedig még inkább szükséges megválni azoktól - a talán mintaként magunkkal cipelt - hiedelem és hitrendszerektől, melyekben elhittük, vagy elhitették velünk, hogy

  • a szeretet egyenlő a birtoklással
  • minden találkozás és kapcsolódás szükségszerűen a beteljesülés és az "élethossziglan" ígéretét hordozza magában

És hidd el képes vagy úgy alakítani a saját világodat, hogy benne biztonságban érezhesd magad. Lelked terébe pedig csak azokat fogadd be, akikkel a kapcsolódásban megjelenik a kiegyenlítődés, az egyensúly és a harmónia.

Itt az ideje megválni a hezitáló, "nemistudommiaxartakarok" energiáktól, legyen az benned, vagy körülötted.

Csodás hetet kívánok Nektek, Györgyi

Ez az elemzés általános, így lehet, hogy rezonál veled, de lehet, hogy nem. Ha konkrét, személyre szóló útmutatást, elemzést szeretnél, keress elérhetőségeim bármelyikén.