Heti üzenet 01.25.-01.31.

2021.01.24

"Minden fizikai világban megjelenő akadály a vágyaid előtt, a benned tudat alatt még megbújó önakadályoztatás tükre, megtestesülése. Amint feloldódik a láthatatlanban lévő gát - a látható tér magától rendeződik. A megoldás benned van. Ha nem hiszed, járj utána." Zentai Anna

Vedd jobban szemügyre a helyzetet!

A múltban elindult egy szerencsés folyamat. Fizikai szinten egy olyan kapcsolat, mely anyagi haszonnal kecsegtet. Érzelmi szinten egy olyan kapcsolódás, melyet a bőség, lelki gazdagság érzése kísér. Lelki szinten pedig egy belső folyamat, melyben - jó esetben - tudatosan alakítottuk belső világunkat, képesek voltunk eldönteni, ki és mi az, akit/amit beengedünk a mi kis világunkba. Ez a mi kis "világunk", melyet folyamatosan formálunk, alakítunk. Ebben állandó az áramlás, ahogy változunk, változik velünk együtt: vannak, akiket bizalmunkba fogadunk, közelebb engedünk, és vannak, akiket idővel kizárunk, vagy csak elsodor mellőlünk az élet. Ez az átrendeződés életünk szerves része. S bár néha kísérheti az elengedés szomorúsága, mégis újra és újra szükséges ez az átrendeződés.

A jelenben a közeledés energiája hatja át mindennapjainkat. Lehet, hogy ebből a belső világunkból most kikerült valaki vagy valami, akinek/aminek bent lenne a helye...? Vizsgáld meg jobban a helyzetet: mitől félsz? .... mert bizony most úgy érzed, az élet galád módon elvett tőled valamit. Semmi nem történhet a nélkül, hogy ennek részese ne lennél. Hogy történhetett, hogy valamit, ami számodra fontos, és hiányérzetet szül benned nemléte, mégis engedted "elmenni"? Csak úgy tudsz közeledni, ha megfejted, mi az a belső ellentmondás, ami benned él? Igen, közeledni kéne, hidat képezni, melyben elindulsz a híd egyik felén, s a másik végén is elindulnak. Ez igaz lehet kapcsolati szinten is, de egy vágyott, óhajtott dologra is vonatkozhat. Ami most ebben a segítségedre lehet, az egyrészt a megoldás orientált, előre mutató hozzáállás, másrészt egy kevéske józanész. Kitekinteni az érzések halmazából, és tényszerűen górcső alá venni mindazt, ami történt. Érzéseidben ott vannak a saját félelmeid, eddigi megéléseid energiamintázatai. A tényszerűségben pedig az, ami megláttatja veled, mi az a tévképzet, melynek mentén eddig haladtál. 

Igen, jól gondolod, ahhoz, hogy a helyzet megoldódjék, konszenzusra van szükség. Nem kompromisszumra... nem hiszek a kompromisszumokban. Az mindössze arra elegendő, hogy magunkat megerőszakolva elfogadjunk olyan helyzeteket, dolgokat, melyekben nem érezzük igazán jól magunkat. A konszenzus az a legkisebb közös többszörös, melyben még mindenki jól érezheti magát.

Amit most tehetsz, hogy elengeded a hiányérzetet, mert ez a legfőbb akadálya a megvalósulásnak. Éld azt, amit szeretnél, hogy legyen! Minél inkább benne vagy ebben az érzésben, annál inkább képes vagy ráhangolódni azokra a rezgésekre, melyek ezt a végeredményt mintázzák. Hallgass most a megérzéseidre, a felvillanó képekre, sugallatokra: utat mutatnak, s elvezetnek a megoldáshoz.

Lehetőség van egyéni elemzésre, lelki problémák oldására, energetikai gyógyításra. A lehetőségekről az alábbi linken tudtok tájékozódni: https://www.talamel.hu/szolgaltatasok/

Felveheted velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: Kapcsolat