Heti üzenet 01.11.-01.17.

2021.01.10

"Egyszer döntést kell hozni. A vonalak nem tartanak másokat távol, körülvesznek. Az élet zűrös, ilyennek alkották. (...) Nos, pazarolgathatjuk az időt vonalazgatásra vagy élhetünk átlépve a vonalakat, de van egy pár vonal, amelyeket túlságosan is veszélyes átlépni. (...) Egy dolgot tudok: ha vállalod a kockázatot, a kilátás a túloldalról káprázatos." Grace klinikaa

Hetünk témája most a bölcsesség, tisztánlátás. A bölcs bagoly, az is a fehér fajtából... mely mutatja nekünk a letisztultságot, és azt a fajta tisztánlátást, melyet a körülöttünk lévő sötétség sem árnyékol be. 

Ezzel a csoda erőforrással a tarsolyunkban képesek leszünk új utakra indulni. Útjára engedni mindazt, ami lelkünkben már jó ideje készülődik.... csak a magunkkal cipelt múltbéli terhek visszahúztak. Itt az ideje elvarrni a szálakat... a most jelen lévő energiák támogatnak ebben. Most képesek leszünk összhangba hozni, hidat emelni mindazon dolgok között, melyről eddig úgy gondoltuk, akadályozzák egymást. Most mély megértéssel tekintünk önmagunkra, és feltámad bennünk az érzés, hogy képes vagyok rá...mire is? Például arra, hogy végre elhiggyem, attól, hogy gyereket nevelek, még lehet boldog párkapcsolatom... mert egyrészt megérdemlem, másrészt működhet ez egymással összhangban, jól. Ez csak egy kiragadott példa volt, a szemléletesség kedvéért, de amikor ezt olvasod, csak vedd elő azokat a korlátozó hiedelmeidet, melyek azt mondják számodra, hogy bizonyos dolgok nem férnek meg együtt az életedben, kizárják egymást.... 

Ha alaposabban megvizsgálod , rájöhetsz, hogy mennyi minden megfér benne, ellentmondások nélkül. S minél több dolog belefér, életed annál teljesebb lehet. Ha még jobban kinagyítod a részleteket, ráláthatsz arra is, hogy vannak szép számmal olyan dolgok is, melyek idejét múltak, és szükségtelenek. Ezeket a nehezékeket most nemes egyszerűséggel dobáld ki. Ami most irányt mutat nekünk, az érzéseink, melyben megengedjük magunknak, hogy utat törjenek életünkben, elfoglalják méltó helyüket lelkünkben. 

S az irány egy belső újjászületés, egy új kezdet, vagy egy új élet, és egy bátor kockázatvállalós döntés, mely lelki gazdagságot, és egy erőteljes irányváltást, vagy szemléletváltást hoz.

Ennek a jutalma az öröm és a harmónia lesz. Amikor életedben, mint láncszemek helyére kerülnek a különböző életterületek, egymással harmóniát alkotva.

Ahhoz azonban kell még egy kis belső munka, hogy a zsigereidbe is beégjen mindaz, amit most megértettél, és megéreztél.

Merj most kockáztatni, mert könnyen lehet, hogy a kockázat nem is akkora, amekkorának érzed.... és a félelem miatt elmulasztott cselekedet pedig a nagy büdös semmi!

Csodás hetet, bátorságot, erőt kívánok Nektek! Szeretettel: Györgyi