Gondolatok a Telihold margójára

2021.01.27

"Még ha nem tudod is, merre visz egy vágy, a követése esetleg megvilágosodás. De legalábbis jó mulatság." Sophie Mackintosh

Holnap, azaz január 28.-án a Telihold mellett csoda égi állások is alakulnak. A Telihold most az oroszlán jegyében lesz így alkalmunk nyílik teremtő energiáinkat turbó üzemmódba kapcsolni.

...de nézzük, mit üzen nekünk Lenormand kisasszony kártyája?

Olybá tűnik, gondolati síkon már sokkal tudatosabbak vagyunk. Bölcsebbek, érettebbek lettünk, és a dolgokra, történésekre való rálátásunk is tisztult. Leginkább a bölcs fehér bagolyhoz hasonlatosan, a sötétben is tisztán látunk. S amit látunk, azt bölcsen tudjuk értelmezni, tévutak, téveszmék nélkül. Érzelmeinket mélyebben, befogadóbban tudjuk megélni. Törekszünk a férfi és női energiák összhangjára, egyensúlyára. Legalább is így gondoljuk...

Ami érzéseinket illeti, ott már ez koránt sem olyan tiszta a kép. A fókuszban most az érzelmek, kapcsolatok, kapcsolódások vannak. Ami lelkünk legmélyebb vágya, a tiszta, őszinte érzelmekkel telített párkapcsolat, akarva-akaratlanul tör fel szívünk mélyéről, utat kér magának. Ha eddig úgy érezted, hogy neked nincs szükséged párkapcsolatra, szerelemre, és köszönöd szépen, de jól vagy így egyedül, nos, ez most változik. Szép lassan bekúszik életedbe az érzés, hogy jobb párban élni az életet. S bár a vágy még csak a mag, melyből a növény majd kibújik, de a folyamat elindult Itt van, ha akarod, ha nem. Amivel most ezt kis magot öntözheted, az a megengedés. Megengedése annak, hogy a múlt sebei gyógyuljanak, és újra felépüljön benned a bizalom. Lesz, aki most képes elengedni azt, ami nem működőképes. Lélekben elhajózunk onnan, ahol már nincs maradásunk, ahol már nincs öröm, és igazából semmi nincs..... helyet kell teremteni az újnak, nincs mese. 

Párkapcsolatban élők tapasztalhatják, hogy kapcsolatuk, a mélypontok után új fejezethez érkezett. Innen lehet elindulni új távlatok felé. Újraépítkezni, egy magasabb szinten.

Amit mindebből az anyag szintjén megvalósítunk, az az eredmény. A révbe érés biztonságához nem biztos, hogy bársonyszőnyeggel borított út vezet... érdemes megbarátkozni a gondolattal, hogy minden választás, döntés rejt magában lehetőséget és előre nem látott dolgokat. Ha biztosra akarsz menni, akkor ezzel csak saját magadnak okozol nehézségeket. Nincs ilyen. Épp ezért most érdemes (lenne) egy kicsit más szemszögből tekinteni mindezt. Lépj hátra pár lépést és szemléld magadat, s a helyzetet egy külső megfigyelő szemszögéből Az se baj, ha egy más/magasabb látószögből is igyekszel megközelíteni. ...mert madártávlatból csak a lényeg látszik. Ami fontos, és aminek látszani kell. Azt biztosan nem fogod észrevenni, hogy nem hajtja le a wc ülőkét, sőt azt sem, hogy nem a végén kezdi kinyomni a tubusból a fogkrémet... de talán nem is lényeges. .. S ha már tudod, mi az, ami fontos, akkor a káosz is kitisztul majd. S végre lehet boldognak lenni.

Csodás megéléséket kívánok Nektek, szeretettel: Györgyi