Februári energiák

2021.02.01

"A lélek sötét éjszakája nélkül nincs újjászületés - ahhoz előbb teljesen meg kell semmisítened magadban mindent, amiben korábban hittél, azzal a képpel együtt, amilyennek önmagad képzelted." Hazrat Inayat Khan

Útnak indulunk.... de most nem a külvilág felé, hanem befelé. Lelkünk rétegei még felfedezésre várnak. Túl sokáig gondoltuk, hogy megoldjuk mi az életünket kútfőből.... Most itt a lehetőség, hogy a racionalitás mellett megjelenjen a lelkiség is. ....mert bár tudjuk, hogy a föld anyagi valóságában élünk, mégis minden, ami örök bennünk, az túlmutat az anyagi világ keretein. Így érzéseink világában felfedezhetjük mindazt, ami nem evilági, ami elvezet bennünket a "hídon túlra". Abba a világba, ahol a téridő egy más értelmet nyer, s érzékeléseink fókuszát most élesebbre állíthatjuk.

Amire ebben a hónapban lehetőség adatik, az a lelki, szellemi fejlődés. Lesznek itt kérem, "aha" élmények, déjá vu" érzések, átható és erős transzformációk. S ha "bent" lesznek, ekkor előbb-utóbb "kint" is realizálódnak. Új kezdeteket hozhatnak, egy tisztább, letisztult létállapotot.

Fontos, hogy az új élmények, készségek megjelenésével ne dobjuk ki a gyereket a mosdóvízzel... mert itt ezen a sárgolyón minden az, ami. A test-lélek-szellem hármasságát és szinergiáját éljük. Maradhatunk azért két lábbal a földön. A fa égbe törekvő ágai is csak erős, mélyen földbe nyúló gyökerekkel képesek fejlődni. 

Most még egy kicsit alkudozunk, húzzuk az időt... hátha nem is olyan fontos ez. Szeretnénk még egy kis időt lopni magunknak, mert legbelül érezzük, hogy mindaz, ami most ránk vár, az egy teljesen új irány, egy új megközelítése mindannak, ami rólam, rólad, az életről szól. Átalakul(hat)nak, megszűn(het)nek vele stabilnak, biztosnak hitt kapcsolataink. A megoldást úgy hívják, hogy belső párbeszéd...., melyben felismerve önhazugságainkat, végre rendet teszünk hiedelemrendszereink káoszában. ....mert ugye a legnagyobbat magunknak hazudjuk. S ha Te magad nem teszed ezt meg, a környezeted megteszi helyetted. A tükröt odatartják.

Amit most tehetsz, hogy úszol az áramlattal. Feltárulhatnak lelked mélyén rejlő kincseid is ezzel a nagytakarítással. Kitisztulhat a kép: hol tartasz most, merre vedd az irányt és mi a cél?

Az új rended kialakítása előtti káosz természetes folyamat, épp ezért csak engedd el az irányítást, és hagyd, hogy megtörténjen.... a gazdagságnak egy új dimenzióját nyerheted általa, azt, ami belül van.

Egy felkavaró és nagyszerű folyamatnak nézünk elébe, leginkább azok, akik "mernek".

Szeretettel ölellek Benneteket: Györgyi